Bedrijfsnaam: Lavema
Adres: Broekstraat 23,
7031EV Wehl
Telefoonnummer: 06-18448375
E-mail:
 • Massage

Over ons

Bij Lavema ben je aan het juiste adres voor massages en vitaliteitstraining. Eigenaresse Lara Veenes-Croutch masseert bij jou thuis.

Neem contact op via:

Artikelen van Lavema

 • rebozomassage
  Een speciale verwenning: ontspanning met een Rebozomassage
  Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur, maar je bent nog bezig om bij te komen van het afgelopen jaar. Die stress en spanning in je lichaam gaat uit zichzelf niet snel weg. Als je jezelf alsmaar druk maakt en last hebt van stress is een Rebozomassage een heerlijk idee.
 • burn-out
  De massages hielpen mij mijn burn-out door'
  Mensen hebben het drukker dan ooit. Met de komst van mobiele telefoons, social media en de voortdurende stroom van e-mails wordt van je verwacht dat je continu bereikbaar en beschikbaar bent. De ‘uit-knop’ is steeds moeilijker te vinden. Daardoor raken we overprikkeld en oververmoeid.
 • massage
  Druk? Gun jezelf me-time met een ontspannende massage!
  Uit cijfers blijkt dat vrouwen steeds meer werken naast het ouderschap. Waar vroeger vrouwen standaard thuisbleven na de geboorte van de eerste spruit, is dat tegenwoordig natuurlijk helemaal niet meer vanzelfsprekend. Maar niet alleen werken vrouwen door, ook werken ze méér.
 • zwangerschapsklachten
  Masseer je zwangerschapsklachten weg
  Zwangerschap is een unieke periode in je leven. Maar het is ook een periode die fysiek en mentaal veel van je vergt. Er groeit namelijk een baby in je buik en jij en je lichaam maken veranderingen door die je misschien niet had voorzien.
 • massage
  Neem tijd voor jezelf, neem een massage!
  Als hardwerkende mama doe je aan pure topsport. Nadat je de boterhammen voor je kinderen hebt klaargemaakt en hen naar school of naar de opvang hebt gebracht, race je door naar je naar werk. Na je ‘negen tot vijf’ wacht de volgende taak op je, en moet je naar huis om daar voor je gezin te koken, schoon te maken en een aantal wassen weg te werken.
 • zwangerschap
  Weer helemaal jezelf na de zwangerschap!
  De periode na je zwangerschap is een bijzondere, maar ook vermoeiende periode. Je lichaam heeft tijd nodig om bij te komen van de bevalling en moet in een nieuw ritme zien te komen. Daarnaast wil je graag van de zwangerschapskilo’s af.
 • spanningshoofdpijn
  Reken af met spanningshoofdpijn door massage
  Halverwege de dag voel je de eerste symptomen al opkomen: de spieren van je nek en schouders voelen verkrampt en een zeurende, doffe pijn die aan de zijkanten van je hoofd begint. Vrijwel gedachteloos masseer je je slapen met je vingertoppen. Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende soort hoofdpijn en wordt bijna altijd door stress of spanning veroorzaakt.
 • stress
  Als je rug ook stress heeft
  Geef toe: de zomervakantie vlóóg voorbij. Terwijl je op het strand lag met een lekkere cocktail in je hand, kon je in die paar vrije weken even ontsnappen aan je hectische dagelijkse leven. Immers: je rent altijd  van hot naar her. Met die drukke baan, het zorgen voor je kinderen, het onderhouden van je sociale leven en sporten.
 • zwangerschapsmassage
  Een zwangerschapsmassage voor jou en je baby
  De zwangerschap is voor vrouwen een bijzondere tijd met veel veranderingen. De een ervaart het zwanger zijn als een feestje, voor de ander is het een moeilijke periode.
Toon meer >
Toon minder >