Bedrijfsnaam: Leaders Trainingen
Adres: Hoogeweg 42,
1851PJ Heiloo
Telefoonnummer: 06-19646864
 • Paardencoaching

Over ons

Bij Leaders geloven wij dat het leven draait om leiderschap. Persoonlijk leiderschap zorgt ervoor dat je jouw doelen kan realiseren. Een teamleider zorgt ervoor dat de teamdoelen gerealiseerd worden. Wat jouw doelen ook zijn; Leaders is getting you there.

Neem contact op via:

Artikelen van Leaders Trainingen

 • team
  Weet jij wat je wilt uitstralen naar je team?
  Misschien heb jij het van nature in je. Je kunt overzicht bewaren, mensen inspireren en bent niet bang om moeilijke beslissingen te nemen. De meesten van ons moeten echter groeien in een leidersrol. Soms hebben we het idee dat we het best goed oppakken, maar toch lukt het niet voldoende beweging in een team te krijgen.
 • kracht
  Ken jij jouw kracht?
  Niet iedereen is een geboren leider of weet van nature de controle te pakken in het leven. Zo ben je misschien in je werk gerold, zonder dat je jezelf in die positie zag. Of je probeert werk, privé en sociaal leven te combineren en weet nog niet goed waar je grenzen liggen.
 • gevoeligheid
  Gevoeligheid in persoonlijk leiderschap: zwakte of kracht?
  Bij persoonlijk leiderschap denk je misschien niet gelijk aan gevoeligheid. Je ziet een leider als een krachtige, zelfverzekerde persoonlijkheid die alle touwtjes in handen heeft. Iemand met alle vaardigheden en kennis in huis om voor elk probleem een oplossing te vinden.
 • gedrevenheid
  Gedrevenheid – wanneer je team een ander tempo heeft
  Een team dat op rolletjes loopt, iedereen die doet wat er van hem of haar verwacht wordt, goede resultaten en een prettige sfeer. Dat is natuurlijk de droom van iedere leidinggevende. Toch lopen er nog vaak dingen spaak.
 • loslaten
  Laat jij genoeg los? Ontdek het met coaching!
  Als jij één woord had waarmee je jezelf zou omschrijven, wat zou dit dan zijn? Als dat woord ‘zorgzaam’ is, kan dat betekenen dat je begaan bent met je medemensen, graag voor anderen klaarstaat en attent bent.
 • verantwoordelijkheidsgevoel
  Verantwoord omgaan met jouw verantwoordelijkheidsgevoel
  Nu ben jij wéér degene die aan de bel trekt en er daarmee voor zorgt dat de vergadering gepland wordt. Zo vaak heb je het gevoel dat de afdeling niet draait zonder jou, want iedereen lijkt steken te laten vallen.
 • perfectionisme
  Perfectionisme de baas, of baas over perfectionisme?
  Perfectionisme. Is het een zegen of een vloek? Je voelt je sterk verantwoordelijk, betrokken en hebt graag de regie over projecten.
 • leider
  Welke leider ben jij? Het paard geeft het antwoord.
  Zoveel leiders als er zijn, zoveel soorten stijlen zijn er ook. Het ene is niet beter dan het andere, maar het is wel nuttig te realiseren wat voor leider jij bent.
 • team
  Elk team kan een topteam worden
  Wanneer je binnen een bepaalde discipline een groep getalenteerde mensen bij elkaar zet, wil dat niet zeggen dat je ook automatisch een topteam hebt. Een goed team is veel meer dan een aantal mensen.
 • stress
  Stress? Moe? Laat je coachen door een paard!
  Het leven is de afgelopen decennia enorm veranderd. Op diverse vlakken is er belangrijke vooruitgang geboekt. De medische wetenschap is daar een prachtig voorbeeld van. Het dagelijks leven lijkt er echter niet eenvoudiger op geworden. Waar voor onze voorouders alles duidelijk en overzichtelijk was, is tegenwoordig the sky the limit.
 • leiderschap
  Leiderschap: hoe ziet je team jou?
  Waar je eens vol zelfverzekerdheid en enthousiasme aan je baan als manager begon, zakt tegenwoordig de moed je vaak in de schoenen. Je hebt vaak het gevoel dat je geleefd wordt en dat je nauwelijks aan je eigen werkzaamheden toekomt, omdat er steeds ‘gedoe’ is in je team.
 • paard
  De vinger op de zere plek met behulp van paardencoaching
  Een paar maanden terug begeleidde ik een oude man. Tijdens de sessie vroeg ik hem om contact te maken met mijn paard Angi. Het viel me op dat Angi tijdens het toch wel luchtige voorgesprek een zware en vermoeide indruk maakte. De man loopt de ring in, naar Angi toe. Angi heft zijn hoofd een stukje, en begint aan de hand van de man te snuffelen.
 • paard
  Een paard oordeelt niet
  Paarden zijn van nature kuddedieren. Op het moment dat jij bij hen in één ruimte staat, zien ze jou alsof je een nieuw lid van de kudde bent. Al vanaf het eerste moment dat jij de bak instapt, houdt het paard je een spiegel voor: wie ben jij en wat heeft hij aan jou? Een paard oordeelt niet, maar voelt aan of jouw gevoel overeenkomt met jouw gedrag.
Toon meer >
Toon minder >