Bedrijfsnaam: L'Estro armonico
Adres: Reeweg Oost 42-44,
3312CR Dordrecht    5778 km
Telefoonnummer: 06-51819842
E-mail:
 • Coaching

Over ons

L'estro armonico staat voor coaching en ontwikkeling van mensen, team en organisaties. Bij L'estro armonico leer je om het leiderschap over jouw leven op te pakken. Eigenaresse Esther Uitman-van der Leest werkt als gecertificeerd practitioner, Time Line therapist en Hypnotist.

Neem contact op via:

Artikelen van L'Estro armonico

 • Je-oude-leven-weer-terug
  Nu alles wordt zoals het was...
  Het is wel weer even wennen. Was je net een beetje gewend aan het leven met beperkingen, kregen we na twee jaar weer ons oude en vertrouwde leven van daarvóór weer terug.
 • coaching
  Verdwaald in het leven? Vind richting door coaching!
  Je voelt dat je niet op de juiste plek zit, maar weet niet precies wat je nu eigenlijk wilt. Want is die baan nu echt wel wat bij je past? En hoe staat het eigenlijk met je privéleven, geef je wel aandacht aan de zaken waar je echt aandacht aan wilt geven?
 • balans
  Hoe zorg je voor de juiste balans in het leven?
  We leven in een maatschappij die veel van ons vraagt. Dagen zijn vol en druk, we willen goed presteren op ons werk en doen ons best ook voldoende aandacht te besteden aan ons privéleven.
 • burn-out
  Hoe voorkom ik een burn-out?
  In jouw agenda zijn praktisch geen lege plekjes te ontdekken. De activiteiten en afspraken rijgen zich aaneen vanaf het moment dat je opstaat totdat je weer gaat slapen. Geen wonder, je hebt veel interesses en bent graag actief. Eigenlijk vind je alle dingen die je doet leuk, ook al is het wel erg vol.
 • studie
  Zit jouw kind nog op de juiste studie?
  Vorig jaar berichtte de Volkskrant over cijfers omtrent studie-uitval. Zo’n kwart van de universiteitsstudenten stopt met hun studie voordat ze afgestudeerd zijn, op het hbo stopt zo’n 35% van de studenten in hun eerste jaar. En ook hoge aantallen mbo’ers stoppen voortijdig.
 • langdurig-ziek
  Ik ben langdurig ziek. Hoe kom ik hier weer uit?
  Een paar uur achter je computer zitten, je aandacht bij een belangrijke vergadering houden en je houden aan strakke deadlines. Ondertussen sociale contacten onderhouden met je collega’s en na je werk thuis de boel op regel zetten. Allemaal voorbeelden van een werkroutine die heel vanzelfsprekend zijn.
 • coaching
  Niet gelukkig met je werk? Kies voor coaching!
  Je hebt het gevoel dat je vast bent gelopen. Elke dag ga je naar je werk, maar toch haal je er geen plezier uit. Misschien heb je het gevoel dat je op een kruispunt in je leven staat.
 • NLP
  NLP: de sleutel tot échte verandering
  Wanneer je verdwaald bent of wanneer je het gevoel hebt dat je iets mist, maar je weet niet wat je mist. Wanneer de dingen die jou normaal gelukkig maken, dit nu niet meer doen. Omdat het al een lange tijd niet lekker loopt in je leven, ben je in een ‘overleefmodus’ geraakt. Maar nu ben je op het punt gekomen dat je moe bent van het overleven.
 • drijfkracht
  Vind de drijfkracht in jouw leven terug
  Ga je met lood in de schoenen naar je werk? Heb je hulp nodig, omdat je je werk niet meer lijkt aan te kunnen? Ervaar je dat je het niet meer aan kunt om altijd voor anderen in de weer te zijn? Houdt niemand rekening met jou?
Toon meer >
Toon minder >