Bedrijfsnaam: Livera Zeist
Adres: 1e Hogeweg 24D,
3701 HL Zeist    5812 km
Telefoonnummer: 030-6918790
 • Lingerie

Over ons

Livera is onderdeel van het Franse familiebedrijf Chantelle Lingerie (CL), waar alle Chantelle en Passionata lingerie wordt ontworpen. Onze Livera producten worden ontworpen in Nederland in onze eigen ontwerpstudio in Amersfoort. Met zoveel jaren ervaring in het ontwerpen van lingerie zijn we een begrip in Nederland.

Neem contact op via:

Artikelen van Livera Zeist

 • Lingerie
  De perfecte lingerie voor jou in de zomer!
  Het voorjaar. Heerlijk. We raken er bijna niet over uitgepraat. Overdag op het terras zitten met een drankje erbij en de dag afsluiten in de achtertuin in het zonnetje.
 • winterdag
  Een heerlijke winterdag...
  Winter kan zo idyllisch zijn: witte sneeuw op de daken, frisse wind door de straten en eenmaal weer binnen warme dekentjes met een kop chocolademelk.
 • trui
  Voel je mooi, ook onder je dikke trui!
  Met de warme dagen achter de rug is het weer tijd voor de knusse truien en warme, wollen sokken. Maar vergeet ook niet de basis van je kleding: ondermode.
 • badkleding
  De badkleding voor iedereen!
  Die ene broek die jouw benen zo lang laat lijken, het jurkje dat je rondingen zo mooi accentueert of dat lingeriesetje dat zo lekker zit: waarschijnlijk heb jij ook zo’n item in je garderobe. Je weet dat het je goed staat en voelt je zelfverzekerd als je het draagt. Maar weet jij ook welke badkleding het beste bij jouw figuur past?
Toon meer >
Toon minder >