Bedrijfsnaam: Lodur Kunstzinnige Therapie
Adres: Willeskop 112,
3417 MG Montfoort
Telefoonnummer: 06 – 830 83 491
E-mail:
Website: lodur.nl
 • Beeldende therapie

Over ons

Bij Wike de Klerk ben je aan het juiste adres voor kunstzinnige therapie. Je leert ontspannen door middel van schilder- en imaginatie-oefeningen. Benieuwd geworden? Dan kun je eerst ook een gratis kennismakingsworkshop volgen.

Neem contact op via:

Artikelen van Lodur Kunstzinnige Therapie

 • ontmoeting
  Geen woorden voor
  ‘Ik heb haar slechts één keer ontmoet, op de afdeling Neurochirurgie in het ziekenhuis. Ik denk dat de ontmoeting nog geen anderhalf uur heeft geduurd. Daarna hebben we elkaar nooit meer gezien.
 • kanker
  Hoe win je het vertrouwen terug in je lijf ná kanker?
  Opeens is alle narigheid voorbij, je bent kankervrij verklaard en er wordt van je verwacht dat je het leven weer oppakt. Alsof er niets gebeurd is. Het lichaam is genezen, maar de psychologische impact is blijvend.
 • kanker
  Je leven oppakken na kanker
  Na een lange periode van doktersafspraken, onderzoeken, behandelingen en hersteltijd krijg je eindelijk het nieuws waar je al die tijd zo hard voor hebt gevochten: je wordt schoon verklaard van borstkanker. Geweldig nieuws! Voor je strekt zich ineens de toekomst weer uit, klaar om ingevuld te worden.
 • kunstzinnig-therapie
  Wat kunstzinnige therapie voor jou kan betekenen
  Aan het woord is Mara (35). ‘Toen borstkanker bij mij werd geconstateerd, was ik net met mijn partner toe aan het proberen een kindje te krijgen. De diagnose was een donderslag bij heldere hemel, ik was nog maar zo jong.
 • kanker
  Leven na kanker
  Na het krijgen van de diagnose ‘kanker’ staat je wereld op zijn kop. Je komt terecht in een medische achtbaan, die volledig in het teken staat van afspraken met artsen en allerlei onderzoeken.
 • kunstzinnige-therapie
  Kunstzinnige therapie bij kanker
  Hoe moet je rouwen? Hoe klim je uit dat bekende ‘zwarte gat’ waarin je na kanker vaak terechtkomt?
 • angst
  Durf je angst in de ogen te kijken
  Je voelt je verraden door je eigen lichaam. Je leefde immers gezond en toch groeide daar die tumor in je borst, terwijl jij niets in de gaten had. En dat maakt je bang.
 • burn-out
  Met kunstzinnige therapie je burn-out de baas
  Al maanden stond je onder hoogspanning. Een verbroken relatie, vreselijk druk op het werk en het (mantel)zorgen voor je ouders. Maar jij bent sterk en moest dat makkelijk aankunnen. Dat was tenminste wat je jezelf voorhield wanneer je ‘s nachts de slaap niet kon vatten.
 • stress
  Stress: vriend of vijand?
  We kennen het allemaal maar al te goed: stress. Het beheerst steeds meer ons leven. Ken jij nog momenten van ontspanning of ervaar je lichamelijke klachten door al die stressfactoren die op je afkomen?
 • borstkanker
  De sporen die borstkanker achterlaat
  De schrik sloeg je om het hart toen je hoorde dat je grootste angst werkelijkheid werd. Borstkanker… Dat knobbeltje in je borst was het begin van de meest heftige periode uit je leven.
Toon meer >
Toon minder >