Bedrijfsnaam: Logopediepraktijk De Laet
Adres: A.S. Talmastraat 20,
3354 AC Papendrecht
Telefoonnummer: 078-6153744
 • Logopedie

Over ons

Logopediepraktijk De Laet bestaat uit een team van zes logopedisten verspreid over zes verschillende vestigingen. Je kunt er terecht voor taal, spraak, adem, stem, eten, slikken, afwijkende mondgewoonten, stotteren en je gehoor.

Neem contact op via:

Artikelen van Logopediepraktijk De Laet

 • logopedist
  Met een logopedist werken aan taalvaardigheid
  Als je een kindje hebt, ontwikkelt het zich snel op allerlei gebieden. Het wordt groter, het leert zijn handjes en voetjes te gebruiken en gaat praten.
 • Stemproblemen
  Als stemproblemen je de mond snoeren
  Je stemgeluid verraadt veel: je karakter, achtergrond, opvoeding en fysieke gesteldheid. Verrassend, niet? Onze stem is dus een belangrijke indicator bij de vorming van een eerste indruk.
 • logopedie
  Persoonsgerichte zorg in logopedie
  Terwijl je vroeger braaf deed wat de dokter je opdroeg, heb je vandaag de dag als patiënt zelf ook een stem binnen de zorgverlening. Bij persoonsgerichte zorg staat niet jouw aandoening centraal, maar juist jouw klacht en jouw doel.
 • logopedie
  Volgend jaar? Iedereen aan tafel!
  Heeft je kind(je) moeite moet slikken en wil het alleen zijn vertrouwde, gemakkelijk verteerbare prakkie? Of heeft je kind misschien problemen met het uitspreken van bepaalde klanken en wordt het niet goed begrepen?
Toon meer >
Toon minder >