Bedrijfsnaam: Losjes in Balans
Adres: Laan van Meerdervoort 545,
2563 AW Den Haag
Telefoonnummer: 06-83533726
 • Massagetherapie
 • Kindercoaching

Over ons

Je kunt bij Losjes in Balans terecht voor holistische massagetherapie, ontspanningsmassage en kindercoaching. In deze praktijk geeft Birgit van de Weijer persoonlijke begeleiding in de vorm van massages aan volwassenen en kinderen vanuit een holistische visie.

Neem contact op via:

Artikelen van Losjes in Balans

 • genieten
  Het verhaal van Diana: ‘Ik kan eindelijk weer genieten’
  Ik voel me als het jonge groen dat na een lange winter voorzichtig, door de koude grond, zijn weg naar boven zoekt om de warmte van de eerste zonnestralen op te vangen. Zo verstard, verkrampt en koud ik me het afgelopen jaar heb gevoeld, zo licht en blij voel ik me nu. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weer leef.
 • stress
  Laat de stress van je afglijden
  Jouw dagen vliegen in een razendsnel tempo voorbij. Druk, druk, druk. Je dag begint al met veel geren en gevlieg om iedereen op tijd uit bed en naar school en werk te krijgen. Daarna haast je je naar je werk op kantoor waar de nodige deadlines wachten.
 • kindermassagetherapie
  Kindermassagetherapie laat je kind weer kind zijn
  Onrustig gedrag, concentratieproblemen en slaapstoornissen: veel kinderen hebben tegenwoordig te maken met deze klachten. Klachten waardoor je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Heb jij het gevoel dat dit bij jouw kind ook het geval is en ben je op zoek naar professionele begeleiding?
 • massage
  Massage om uitgerust de feestdagen in te gaan
  Je kent het wel: sfeervol verlichte straten, de mooiste kersthits aller tijden op de radio en knusse commercials waar het zoete kerstplezier vanaf druipt. Iedereen lijkt de laatste maand van het jaar geweldig te vinden.
 • massage
  Massage na echtscheiding
  Een echtscheiding is als een soort rouwproces. Dat is niet alleen een mentaal proces, maar het heeft ook impact op je lichaam. Al die stress kan voor vervelende klachten zorgen, zoals heftige vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn, nek- of schouderpijn of maag- en darmklachten.
 • massage
  Massage bij rouwverwerking en verlies
  Bij rouw en verlies denk je al gauw aan het overlijden van een dierbare naaste. Maar we worden er in ons leven op nog veel meer manieren mee geconfronteerd: een echtscheiding, ontslag of invaliditeit na een ernstige ziekte of ongeval. Een dergelijke heftige gebeurtenis heeft een grote impact op je leven en verwerk je op een vergelijkbare manier.
 • massage
  Massage: een liefdevolle aanraking bij kanker
  Kanker raakt. Het moment dat je het nieuws hoort. Het moment dat de behandeling gaat starten. Het moment dat de behandeling klaar is. Op die momenten gaat er van alles als een rollercoaster door je heen.
Toon meer >
Toon minder >