Bedrijfsnaam: Mardett
Adres: Schoolstraat 14,
6641 DC Beuningen
Telefoonnummer: 06-54297951
E-mail:
 • Hypnosetherapie

Over ons

Marjo van Hummel is met haar praktijk Mardett aangesloten bij Hynose Zorg Nederland: 'In mijn praktijk staan rust en ontspanning centraal. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste hypnosetechnieken. Op deze manier kan ik mensen meer mogelijkheden bieden om hypnose in te zetten in het dagelijkse leven of juist voor een specifiek probleem.'

Neem contact op via:

Artikelen van Mardett

 • hypnose
  Met hypnose reken jij af met angsten
  De hele dag pieker jij je suf. Je baas zegt wel dat je die presentatie goed hebt gedaan, maar was het wel voldoende? Komt die hoofdpijn doordat je zo slecht hebt geslapen of is er iets anders aan de hand? En is het wel veilig dat je zus alleen op het vliegtuig stapt deze zomer? Je weet dat jouw zorgen niet in verhouding staan tot wat er aan de hand is, maar toch ervaar jij ze als reëel.
 • stoppen-met-roken
  Stoppen met roken is makkelijker dan je denkt
  Ooit ben je begonnen met roken. Eerlijk gezegd vond je die eerste sigaret niet eens lekker, maar je was nieuwsgierig, wilde erbij horen of vond het wel stoer. En nu zou je er graag definitief mee stoppen, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan.
 • hypnose
  Ben je klaar om met hypnose je leven te veranderen?
  Je hebt regelmatig slapeloze nachten voor een presentatie. Het schrijven van die belangrijke mail stel je steeds maar weer uit. Tijdens die vergadering vind je het lastig om je tussen je mondige collega’s te mengen en je eigen zegje te doen.
 • afvallen
  Hoe hypnotherapie helpt bij afvallen
  Van je overtollige (vakantie)kilootjes kwijt. Je wilt het heel graag, maar het lukt je gewoon niet.
 • maagband
  Met de virtuele maagband denk je slank
  Ons onderbewustzijn beïnvloedt circa 90% van ons gedrag. Het is dan ook niet gek dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig worden als je dit alleen met je bewustzijn probeert te doen.
 • angst-voor-naalden
  Heb jij angst voor naalden?
  Breekt het zweet je helemaal uit als je kijkt naar een foto met naalden? Wees gerust, want je bent niet de enige. Net als jij hebben behoorlijk wat mensen angst voor naalden.
Toon meer >
Toon minder >