
Bedrijfsnaam:
Martinez Chocolatier
Adres:
Zanderij 11,
1185 ZM Amstelveen
1185 ZM Amstelveen
Telefoonnummer:
020-6434107
E-mail:
info@martinezchocolade.nl
Website:
www.martinezchocolade.nl
- Chocolatier
Over ons
Martinez Chocolatier is een familiebedrijf pur sang. Al sinds 1952 werkt de zaak met veel liefde en toewijding aan de meest excellente chocoladeproducten.
Neem contact op via:
Artikelen van Martinez Chocolatier
-
Zodra de herfst begint, start ook hét ultieme chocoladeseizoen. Deze heerlijke, romige substantie is het uitgelezen middel om de gure, koude en donkere maanden mee door te komen.
-
Zie jij je al weer lekker zitten op een terras? Onder een grote parasol, een zeebriesje waait door je haren. De zon schijnt nog net op je mooi gebruinde benen.
-
De zoete massa smelt langzaam in je mond. Genietend sluit je je ogen om de smaak nóg beter tot je zintuigen door te laten dringen.
-
Dat chocolade ontzettend lekker is, wist je natuurlijk al. En je hebt ongetwijfeld ook al verschillende feiten over chocolade gehoord of gelezen. Zo heeft het al eeuwen de reputatie lustopwekkend te zijn, je kunt er de heerlijkste gerechten mee maken en je wordt er gelukkig van.
-
Wij zijn ons steeds meer bewust van wat er ons op ons bordje komt. En daarbij maken we ook steeds vaker bewuste keuzes voor duurzame voeding: eten met respect voor milieu, mens en dier.
-
Je kunt het gedachteloos wegkauwen of lekker langzaam in je mond laten smelten, terwijl je er intens van geniet: chocola. Zes op de tien Nederlanders eet het bruine goedje minimaal één keer per week en 15% van onze bevolking kan geen dag zonder.
-
Eigenlijk hoeft het niet eens meer genoemd te worden. Wij vrouwen weten allemaal dat chocolade een eerste levensbehoefte is.
-
Zwoele avonden op het balkon, in de tuin of op een terrasje. De sensatie van een verkoelend briesje na een warme voorjaars- of zomerdag. Heerlijk genieten van fijn gezelschap en een goed glas wijn. En chocola!
-
Zeg je Valentijnsdag, dan zeg je liefde. En zeg je liefde, dan zeg je: chocola! Deze lekkernij roept niet voor niets bij velen associaties op met passie en romantiek.
-
Denk je aan chocola, dan denk je aan zoet. Aan die zachte en romig substantie, langzaam smeltend in je mond of verwerkt in de heerlijkste koekjes, toetjes, taarten en sauzen.
-
We zijn er (bijna) allemaal dol op, maar toch heeft menigeen zijn eigen voorkeur. Hoe kan het ook anders: over smaak valt niet te twisten.
Toon meer >
Toon minder >