Bedrijfsnaam: Martini Massagetherapie
Adres: Laan Corpus Den Hoorn 102/2,
9728 JR Groningen
Telefoonnummer: 06-18236793
 • Massagetherapie
 • Massage

Over ons

Massagetherapie Martini is de massagepraktijk van Petra Koetje. Na jaren gewerkt te hebben als masseuse bij een wellnesscenter, opende Petra in 2016 haar eigen praktijk in de stad Groningen. Hier neemt ze de tijd voor haar cliënten, zodat ze zich goed kan afstemmen op ieders persoonlijke hulpvraag. Om haar behandelingen blijvend te verbeteren, werkt ze samen met collega-therapeuten en volgt ze jaarlijks de nodige bij- en nascholing. Petra is onder meer gespecialiseerd in de volgende behandelingen: massagetherapie, hotstone massage, Shiatsu Ryoho, Dorn therapie en Guasha therapie.

Neem contact op via:

Artikelen van Martini Massagetherapie

 • zelfhelend-vermogen
  Activeer je zelfhelend vermogen
  Wanneer je je flink hebt gestoten, is vaak één van je eerste reacties om over de pijnlijke plek te wrijven. Het is een automatisme dat er al van jongs af aan in zit.
 • winterdip
  Zo sla jij die winterdip over!
  Heb je in de winter grote moeite met opstaan? Voel je je vermoeid en kun je je nergens toe zetten? Zo’n winterdip komt veel voor: het liefst kruipen we met een bord comfort food onder een dekentje.
 • massage
  De massage: tijd voor je lijf!
  We leven in een maatschappij die druk, druk, druk is. Deadline volgt op deadline, en na het werk haast je je naar de opvang om de kinderen op te halen. Vervolgens snel koken, want je wilt nog wat aan je avond hebben. Tijd voor jezelf?
Toon meer >
Toon minder >