Bedrijfsnaam: Mireille Mom Uitvaartverzorging
Adres: Galgendaal 3A,
6691MD Gendt
Telefoonnummer: 0481-420002
 • Uitvaartzorg

Over ons

Mireille Mom Uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten geheel naar wens van de familie. De medewerkers zijn betrokken en nemen de tijd voor je. De organisatie beschikt over het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Neem contact op via:

Artikelen van Mireille Mom Uitvaartverzorging

 • uitvaart
  Denk nú alvast na over je eigen uitvaart
  Bij allerlei grote aankopen of belangrijke momenten in je leven maak je doorgaans heel doordachte keuzes. Je gaat niet over één nacht ijs. Je onderzoekt, vergelijkt en zoekt net zo lang tot je helemaal tevreden bent over je keuze. Het is vreemd, dat veel mensen hier bij een overlijden helemaal niet bij stilstaan.
 • uitvaart
  Hoe betrek ik mijn kind bij de uitvaart?
  Voor ons als volwassenen is een crematie of begrafenis een bijzondere situatie. Maar voor kinderen is dat helemaal het geval. Ze moeten een hele tijd stil zitten en luisteren.
 • afscheid
  Het afscheid van een kindje
  Als mensen aan uitvaarten denken, gaan de gedachten meestal uit naar overleden ouderen. Bij een overlijden denken we dus niet zo gauw aan kinderen of baby’s.
 • afscheid
  Persoonlijk afscheid
  Regelmatig maak ik het mee dat ik de uitvaart mag verzorgen van iemand die nooit over zijn of haar eigen begrafenis heeft nagedacht. De nabestaanden zitten dan voor een groot dilemma. Wilde moeder wel begraven worden, of had ze liever voor een crematie gekozen?
 • uitvaart
  Een unieke uitvaart
  Ieder mens is uniek en dat maakt ook iedere uitvaart uniek. Te vaak wordt nog gedacht dat een uitvaart een standaard procedure is.
 • afscheid
  ‘Het laatste hoofdstuk: het afscheid'
  Aandacht voor borstkanker’ betekent in sommige gevallen ook aandacht voor een naderend einde, hoe pijnlijk dit ook mag klinken. Niet in alle gevallen is genezing mogelijk.
 • verdriet
  'Het verdriet van anderen is soms heel erg confronterend'
  Is dit een zwaar beroep?’ Deze gedachte speelt door mijn hoofd wanneer ik naar huis rij na de crematieplechtigheid van Daan. Daan die op 18-jarige leeftijd ervoor koos om zijn leven te beëindigen.
 • dood
  Wat zeg je tegen kinderen over de dood?
  Wanneer er binnen een gezin of familie een dierbare wegvalt, ontstaat er een pijnlijke, verdrietige situatie. Een situatie waar wij als volwassenen vaak ook met moeite mee omgaan. Allereerst is er verbijstering en pijn die met een overlijden van een dierbare gepaard gaan. Maar ook: hoe gaan we met deze situatie om?
 • uitvaart
  Getuige van het zwaarste stuk uit het leven
  Aandacht voor borstkanker betekent in sommige gevallen ook aandacht voor een naderend einde, hoe pijnlijk dit ook mag klinken. Niet in alle gevallen is genezing mogelijk.
Toon meer >
Toon minder >