fbpx
Bedrijfsnaam: Mooi figuur - Afslankpraktijk Zeeland
Adres: Gildeweg 23 ,
4383 NJ Vlissingen    5732 km
Telefoonnummer: 06 21341107
 • Afvallen

Over ons

Mooi Figuur biedt hét complete concept voor anti - veroudering, afslanken, figuurcorrectie en ontspanning. Een sessie is als een korte vakantie: pure ontspanning voor zowel lichaam als geest. Je geniet van een ontspannen verblijf in een aangename sfeer. Zorgvuldig samengestelde therapieën beschermen en ondersteunen je gezondheid en schoonheid. Onze apparatuur is vóór aanschaf uitvoerig door ons getest zodat wij ook achter het gebruik ervan staan en de beloofde resultaten er ook daadwerkelijk zijn.

Neem contact op via:

Artikelen van Mooi figuur - Afslankpraktijk Zeeland
 • behandeling
  De beste behandeling voor jouw huid
  Mooi Figuur – Afslankpraktijk Zeeland ken je als dé plek waar je terecht kunt voor verschillende behandelingen.
 • cryo-therapie
  Afslanken met cryo-therapie
  Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven zit net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker is aan te pakken middels sport en gezonde voeding.
 • schurende-benen
  Kom af van schurende benen en hardnekkig vet
  Stel je voor: het is lekker weer en je haalt je rokjes en jurkjes uit de kast. Je dag kan al niet meer stuk met dat mooie weer! Je moet er niet aan denken om in een lange broek te lopen, totdat.
Toon meer >
Toon minder >