Bedrijfsnaam: More Wellness & Beauty
Adres: Waalhofflaan 19,
2271 TR Voorburg
Telefoonnummer: 070-3863879
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering

Over ons

More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Al jarenlang zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

Neem contact op via:

Artikelen van More Wellness & Beauty

 • huid
  Wat doe jij voor je huid?
  Je huid is veel meer dan een verpakking van je lichaam. Qua oppervlakte is de huid het grootste orgaan, met ongeveer 2 vierkante meter. Ook is je huid het zwaarste orgaan, want die is goed voor ongeveer een vijfde van je totale gewicht. En dan is het ook nog eens zo dat de huid een heel veelzijdig orgaan is.
 • jezelf
  Even denken aan jezelf!
  Voor heel werkend Nederland komen ze er weer aan: de ‘kerstborrels’ op het werk! En na een jaar flink je best doen, iedere dag op tijd, door weer en wind, mogen de resultaten ook best met elkaar gevierd worden.
 • huid
  Een zomerse huid, het hele jaar door!
  Je hebt er intens van genoten: de zomer van 2019. Oké, het was af en toe wel érg heet. Maar genoeg krijgen van die heerlijke middagen op het terras, het pootjebaden en simpel zonnen in de achtertuin met een tijdschrift? Echt niet!
 • jeugd
  Trend zet door: jeugd in de salon!
  In tegenstelling tot wat velen misschien denken, is de schoonheidssalon niet alleen voor dames die er weer wat jonger uit willen zien.
 • huidproblemen
  Los huidproblemen op, win aan schoonheid!
  Niemand wil roodheid, irritaties of puistjes.
 • Zuurstof
  Meer zuurstof voor een stralende huid
  Je huid kan, met name in de koudere maanden van het jaar, soms zo vaal en grijs ogen. Hier en daar zie je schilfertjes, rode vlekjes en onrustige irritaties. Het lijkt zelfs wel of je je huid met de dag verder ziet verouderen.
 • huidverzorging
  De juiste huidverzorging van dit najaar
  Je hebt ongetwijfeld heerlijk van de zon genoten en energie opgedaan voor de weer actievere maanden in het najaar. Je mooie bruine kleurtje gaat langzaam wat vervagen en in sommige gevallen wordt het wat vlekkerig op je huid.
 • huidbehoefte
  Ken jij jouw ware huidbehoefte?
  Wat zijn we eigenlijk allemaal mooi van nature, met al onze unieke eigenschappen. Toch zijn er allerlei factoren die onze natuurlijke schoonheid beïnvloeden.
 • huid
  'Je huid heeft niet het hele jaar hetzelfde nodig'
  Het sterker maken van je huid waardoor deze langer mooi blijft; dat is de passie van Josephine van Veldhoven. Alweer 12 jaar zet deze ondernemer zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen.
Toon meer >
Toon minder >