Bedrijfsnaam: Multi Fysio
Adres: Pr. J. W. Frisolaan 482,
2263EJ Leidschendam
Telefoonnummer: 0703203258
 • Fysiotherapie

Over ons

Bij de meeste bewegingen, zoals snel op de fiets stappen voor een boodschapje, denk je er niet bij na. Tot het moment dat je last krijgt van een zeurende knie of andere pijn. Hoe kan je alles snel weer doen zoals je hiervoor deed?

Neem contact op via:

Artikelen van Multi Fysio

 • blessures
  Blessures behandelen met taping!
  Als jij graag in beweging bent, is het frustrerend wanneer dit niet mogelijk is door een ongelukje tijdens het sporten. Misschien ben jij wel door je enkel gegaan gedurende het hardlopen of staat een spier op spanning door een té fanatiek potje voetbal.
 • hoofdpijn
  Reken af met hoofdpijn door manuele therapie
  Hoofdpijn, een vervelend fenomeen waar iedereen wel eens last van heeft. Eens in de zoveel tijd wat last van je hoofd kan geen kwaad. Maar wat als je er nu continu last van hebt?
 • fysiotherapie
  Fysiotherapie bij geriatrie, hoe zit dat?
  Wanneer we ouder worden is het meer dan normaal dat de beweeglijkheid achteruit gaat. Je wordt kwetsbaarder waardoor je sneller vatbaar bent voor gezondheidsproblemen. Wanneer er sprake is van veroudering en er gezondheidsproblematiek of psychische klachten zoals dementie en depressie zijn, kan fysiotherapie daarbij ondersteunen.
 • uithoudingsvermogen
  Hoe vergroot ik mijn uithoudingsvermogen?
  Wanneer je last hebt van een chronische longaandoening of herstellende bent van een ziekte, is het lastig om moeiteloos te sporten. Na een rondje hardlopen ben je al buiten adem, of misschien is hardlopen überhaupt (nog) een ver-van-je-bedshow.
 • oncologiefysiotherapie
  Herstel na kanker: wat kan oncologietherapie voor jou betekenen?
  De diagnose kanker is een enorme schok. Je wereld staat even stil en je komt in een stroomversnelling van emoties terecht. Er moet veel geregeld worden en er komt een hoop bij kijken.
 • rugpijn
  De fysiotherapeut geeft tips: hoe ga je rugpijn op je werk tegen?
  De kerstvakantie lijkt inmiddels alweer eeuwen geleden en de zomervakantie is nog lang niet in zicht. Je hebt je alweer vol je op je werk gestort maar merkt dat de lange dagen in je bureaustoel zijn tol beginnen te eisen.
 • hydrotherapie
  Moeite met bewegen? Hydrotherapie helpt!
  Een chronische ziekte kan de kleinste bewegingen al moeilijk maken. Sporten is dan al helemaal geen optie.
 • rugpijn
  Rugpijn? De fysiotherapeut vertelt wat je ertegen kunt doen
  Heb jij wel eens last van rugpijn? Grote kans dat je hier ‘ja’ op moet antwoorden. Want uit cijfers van het RIVM blijkt dat tot wel vier op de vijf mensen last heeft van rugklachten.
 • sportmassage
  Lekker in je vel door sportmassage
  Voor een gezond en fit lichaam is voldoende beweging belangrijk. Of je nu heel fanatiek bent of juist een wat minder enthousiast sporter, je hebt vast wel eens te maken gehad met spierpijn of zelfs blessures.
 • gecontracteerde-zorg
  Gecontracteerde zorg: wat betekent dat voor jou?
  Mocht je een lichamelijke klacht hebben waarvoor fysiotherapie nodig is, is het prettig dat je weet waar je aan toe bent op het gebied van kosten. Fysiotherapie wordt gedeeltelijk vergoed in het basispakket en kan ook in een aanvullend pakket worden aangeboden. Maar hoeveel en of je aanspraak maakt op vergoedingen is ook afhankelijk van de contracten die jouw fysiotherapeut heeft met zorgverzekeraars.
 • hoofdpijn
  Pijntips: 5 tips tegen hoofdpijn
  Hoofdpijn. Het is enorm vervelend wanneer je er last van hebt en het kan je dagelijkse bezigheden behoorlijk belemmeren.
 • oedeemtherapie
  'Ik heb vocht in mijn benen. Oedeemtherapie hielp!'
  Diane (35): ‘Eigenlijk ben ik ermee geboren, met lymfoedeem. Maar pas later in mijn leven kwam het echt tot uiting. Er ontwikkelde zwelling in mijn beide benen. In het begin was de zwelling wat wisselend aanwezig, en stoorde ik me er dus ook weinig aan.
 • fysiotherapie
  Vergoedingen fysiotherapie: weet waar je aan toe bent
  Het schiet je opeens in je rug, en nu kan je alleen nog maar in een bepaalde hoek zitten. Opstaan gaat nauwelijks, laat staan stukken lopen. Met een paracetamol ga je naar bed, en hoop je dat het de volgende dag een stuk is opgeknapt.
 • nekpijn
  Au! Hoe kom ik van die nekpijn af?!
  Wat een ellende: ‘s ochtends wakker worden en niet eens op je wekker kunnen kijken zonder een helse pijn. En wanneer je op de fiets zit, wilde je dat je achteruitkijkspiegels had omdat omkijken simpelweg niet gaat.
 • longklachten
  Leren leven met longklachten
  Je longen zijn je levensader. Zonder je longen kun je niets beginnen, want zij zorgen ervoor dat jij kunt ademen. Als je gezonde longen hebt, gaat ademhalen als vanzelf.
 • rugklachten
  Fysiotherapie bij rugklachten
  Het verhaal van Anna (32): ‘Toen het begon was het nog niet zo erg. Hooguit bij het optillen van zware boodschappentassen voelde ik het, een stijve en soms pijnlijke rug. Inmiddels wordt het echt pijnlijk, en kan ik er niet meer omheen.
 • oncologiefysiotherapie
  Optimaal herstellen met oncologiefysiotherapie
  Twee van de meest voorkomende klachten tijdens en na de behandeling van borstkanker zijn vermoeidheid en krachtverlies. Die kunnen ervoor zorgen dat je minder goed je dagelijkse activiteiten kunt doen, zoals bijvoorbeeld traplopen en boodschappen tillen.
 • bewegen
  Bewegen betekent vrijheid
  Bij ‘sterker en fitter worden’ denk jij misschien aan de armen van Popeye, en aan heel veel spinazie eten. Een verantwoord voedingspatroon met groente en fruit hoort inderdaad bij een gezonde leefstijl.
Toon meer >
Toon minder >