Bedrijfsnaam: Mutsaars Bikes
Adres: Europalaan 79,
5481JD Schijndel
Telefoonnummer: 0735496375
 • Fietsen

Over ons

Ronald en Sabine Mutsaars van Mutsaars Bikes zetten zich elke dag in om je advies te leveren over je fiets, je kleding en wat je nodig hebt om al je doelen met vlag en wimpel te doen slagen. Dus ga langs voor advies, de uitgebreide showroom, of gewoon voor een gezellig praatje met andere fietsliefhebbers.

Neem contact op via:

Artikelen van Mutsaars Bikes

 • fietsseizoen
  Hoe bereid jij je voor op het nieuwe fietsseizoen?
  Meer fietsen, verder fietsen, hogere bergen beklimmen. Fietsliefhebbers staan al te springen om weer lekker met de fiets erop uit te kunnen en dit jaar aan nieuwe doelen te gaan werken.
 • fietsliefhebber
  Feestmaand! Cadeautjes voor de fietsliefhebber
  Het einde van het jaar staat om de hoek, volgens sommigen de leukste maand van allemaal. Veel sfeer en gezelligheid, lekker eten en drinken, familie en vrienden om je heen.
 • fiets
  Ook binnen lekker op de fiets!
  De dagen worden steeds korter, kouder en vooral ook natter. Wat wil je, het is alweer bijna winter! Is het in andere seizoenen een feestje om erop uit te trekken op je racefiets of mountainbike, in deze tijd van het jaar staan de lange fietsritten in de buitenlucht even op een lager pitje.
 • fietsen
  Veilig fietsen in de herfst!
  Heb jij zin om er lekker op uit te trekken deze herfst? Je gedachten verzetten, je vergapen aan alle dwarrelende herfstbladeren, geuren van dennenappels en de frisse wind om je lijf. Het is een heerlijk seizoen om naar buiten te gaan en op de trappers te staan.
 • winterseizoen
  Welke kleding heb je nodig voor het winterseizoen?
  Herfst en winter. Voor de één de mooiste tijd van het jaar, de ander vreest de kou en regen. Als jij een fervent wielrenner bent, is het net zo.
 • mountainbike
  Het mountainbikeseizoen komt eraan!
  Mountainbiken kun je natuurlijk eigenlijk het hele jaar door. Maar in het bijzonder in de herfst met de bijbehorende wind, regen, modder en weggewaaide takken en bladeren is het voor de mountainbiker een heerlijk seizoen.
 • fietsnavigatiesysteem
  Een fietsnavigatiesysteem: dé gadget voor op je fiets!
  Met de fiets op ontdekkingstocht. Zomaar wat bochten links en rechts nemen en wel zien waar je uitkomt. Het klinkt heel avontuurlijk, maar soms baal je ervan dat je die route toch minder mooi was dan je hoopte of dat je weer eens op de verkeerde plek uitkwam.
 • fiets
  Jouw fiets mee op vakantie!
  Het is bijna zomer, de vakantie komt er weer aan. Heerlijk, want het is vaak mooi weer en dus bij uitstek een periode om lekker te fietsen! En zeker als je naar het buitenland vertrekt biedt dat mooie kansen. Ons land is beroemd om haar platte natuur, dus is het ontzettend leuk om eens bergopwaarts te moeten trappen, of je juist naar beneden te voelen zoeven.
 • sportdrank
  Sportdrank op de fiets: wat moet je drinken?
  Om goed te kunnen fietsen, moet je energie hebben. De meeste mensen weten dat wel. Energie kun je halen uit voeding, maar drinken is minstens zo belangrijk. De allergrootste valkuil is te weinig drinken. Soms drinken wielrenners weinig omdat ze geen dorst hebben.
 • fietskleding
  Tochtje in de buitenlucht? Fietskleding is een must!
  Vakantie? Check. Een heerlijk warm zonnetje? Check. Goede (race)fiets en mooie tocht uitgestippeld?
 • fietsseizoen
  Een klein beetje hemel in het nieuwe fietsseizoen
  Wij organiseren voor het Catharina Onderzoeksfonds op 14 april 2019 de Hel van Schijndel. Hierbij doneren wij de helft van het inschrijfgeld aan het Catharina Kanker Onderzoeksfonds. Iedereen is welkom om zich aan te melden en weer op de pedalen te staan. De start ligt tussen 08:00 uur en 12:00 uur aan de Europalaan. De Hel van Schijndel kun je zo ‘hels’ maken als je zelf wilt, er zijn namelijk verschillende koersen waaruit je kunt kiezen.
 • wielrennen
  Het bevrijdende gevoel dat wielrennen je kan geven
  Wielrennen: de wind in je haren, langzaam de berg op, vol snelheid en voldoening de berg weer af, de zon op je gezicht, alleen of in gezelschap. Wielrennen kan een bevrijdend gevoel geven en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Inmiddels worden de dagen weer langer en staat het voorjaar weer voor de deur.
Toon meer >
Toon minder >