fbpx
Bedrijfsnaam: Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie
Adres: Schelpenpad 2C,
3225 BZ Hellevoetsluis    5776 km
Telefoonnummer: 0181-744020
Website: ncpc.nl
 • Plastische chirurgie

Over ons

Het Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie bestaat sinds 2008 en wil de beste medische zorg leveren op het gebied van de plastische chirurgie.

Wij willen die zorg bieden in een voor u vertrouwde en veilige omgeving. Daarom worden wij elk jaar door KIWA gecertificeerd en zijn wij lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Wij hebben een vergunning van het Ministerie van VWS in het kader van de Wet Toelating Zorg Instellingen (WTZi).

Behalve Plastische en Cosmetische Chirurgie voorzien wij in Kliniek Alphen ook in Huidtherapie van kwalitatief hoog niveau.

Neem contact op via:

Artikelen van Nederlands Centrum voor Plastische Chirurgie
 • CTS
  Carpale Tunnel Syndroom is te verhelpen
  Als je regelmatig ’s nachts wakker wordt van pijn of tintelingen in je hand, en schudden helpt niet meer, dan is de kans groot dat je een zogenaamd ‘Carpale Tunnel Syndroom’ (CTS) hebt.
 • huidkanker
  Een verdacht plekje op de huid?
  Zo aan het eind van een mooie zomer hebben we vaak weer een mooie gebruinde huid. En als we de voorspellingen van klimaatdeskundigen mogen geloven, zullen de zomers in de toekomst alleen maar warmer worden. Maar dat de zon ook negatieve effecten op de huid kan hebben, is inmiddels ook ruimschoots bekend.
 • Hand
  Is er iets aan de hand?
  Tintelingen en een doof gevoel in je vingers, ’s nachts wakker van de pijn?
Toon meer >
Toon minder >