Bedrijfsnaam: NextStep Healthstudio
Adres: Theemsweg 83,
3201LT Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-20601510
 • Personal training

Over ons

NextStep Healthstudio is hét personaltrainingbedrijf voor mannen en vrouwen in de omgeving van Spijkenisse die energieker willen zijn, er beter willen uitzien of moeten revalideren. Onze missie is om mensen optimaal te helpen een waardevol doel te bereiken met een leefstijlverandering als gevolg.

Neem contact op via:

Artikelen van NextStep Healthstudio

 • Bewegen
  Kom van die bureaustoel af en ga bewegen!
  ‘s Ochtends sta je op en stap je in de auto, waarna je jezelf via de parkeerplaats naar je bureaustoel verplaatst. Na je werk keer je weer terug naar je auto, om eenmaal thuis meteen achter de eettafel te gaan zitten en een lekkere maaltijd te verorberen.
 • sporten-zwangerschap
  Je kan sporten na je zwangerschap!
  Je neemt je voor om jezelf ’s avonds, als je kinderen op bed liggen, naar de sportschool te slepen. Maar als puntje bij paaltje komt, blijkt dat 1) je sportbroek nog in de was zit 2) de finale van ‘Dance, Dance, Dance’ begint of 3) het regent buiten (écht niet dat je daar doorheen gaat). Voor je het weet zit je wéér op de bank in het gezelschap van een zak chips of popcorn (in plaats van kettlebells).
 • small-group-training
  Small group training is voor iedereen!
  Je wilt niet langer uitgeput zijn wanneer je drie trappen bent opgerend. Tijd om weer strak in je vel te zitten! Haal jij eindelijk al je sportdoelen met personal training?
 • afvallen
  Afvallen... Wat moet je nou doen?
  Als het over doelstellingen gaat die mensen willen bereiken, is afvallen het meest gestelde doel. Maar wat moet je nou doen?
 • krachttraining
  Krachttraining bij afslanken
  Krachttraining is training met (extra) weerstand met het doel de kracht te verbeteren, om spiermassa op te bouwen, het lichaam vorm en stevigheid te geven of om (sport)prestaties te verbeteren. Meestal worden hiervoor een aantal sets van 6 tot 15 herhalingen gedaan, die in meer of mindere mate uitdagend moeten zijn.
 • afvallen
  Bereik eindelijk je fitte voornemens!
  Jij weet het zeker. Nu is het nog even genieten van al die pepernoten, oliebollen en kerstkransjes, maar daarna ga je er weer vol tegenaan om nu écht dat strakke en gespierde lichaam te kweken.
Toon meer >
Toon minder >