Bedrijfsnaam: Oervoet
Adres: Kerkstraat 6,
2295 LG Kwintsheul
Telefoonnummer: 0174-235048
E-mail:
 • Podologie

Over ons

Bij (sport)registerpodoloog Jasper Wanders kun je terecht voor je voet-, knie-, heup-, rug en nekklachten. Bij de praktijk in Kwintsheul wordt de diagnose gesteld door middel van een uitgebreid onderzoek, metingen, loopanalyses en voetscan.

Neem contact op via:

Artikelen van Oervoet

 • podotherapeutische-zolen
  Podotherapeutische zolen: stevig door deze zomer
  Hippe stoffen sneakers of van die vrolijkgekleurde platte ballerinas. Al dat zomerschoeisel ziet er natuurlijk heel leuk uit onder jouw favoriete luchtige jurkje of die stoere korte broek, maar veel steun bieden ze vaak niet.
 • podoloog
  Een voetenspecialist? 5 vragen aan de registerpodoloog!
  Dat een registerpodoloog ‘iets met voeten’ doet, weet je misschien al. Maar weet jij al wat deze ‘voetenspecialist’ precies voor jou (of je kind) kan betekenen?
 • kindervoeten
  Gezonde kindervoeten, een gezonde toekomst!
  Kindervoeten zijn kwetsbaar, groeien razendsnel en hebben aandacht nodig. Hoewel er van de buitenkant soms niets te zien is, kan het zijn dat je kind wel klachten ervaart tijdens het drentelen, springen en huppelen. Soms zijn er duidelijke aanwijzingen dat er iets aan de hand is, soms ervaart je kind de voetklachten niet als hinderlijk en laat het daarom niets merken.
 • Reuma
  Beter bewegen bij reuma
  Reuma en bewegen: op het eerste gezicht niet de beste combinatie. Door de klachten aan je lijf en in je voeten zijn dingen als een wandeling buiten of wat sporten niet erg aanlokkelijk. En dan is het door je klachten soms ook vervelend om schoenen te dragen, omdat ze niet goed meer passen.
 • hardlopen-zonder-pijn
  Dankzij de podoloog weer hardlopen zonder pijn
  Sinds je bent gestart om een paar keer in de week hard te lopen, is je conditie aanzienlijk verbeterd. Het geeft je een goed gevoel en samen met je maatjes van de loopgroep is het nog eens gezellig ook. Alleen krijg je steeds meer last van je knie, terwijl je toch elke keer trouw zorgt voor een goede warming-up.
 • voeten
  Diabetes en gezonde, blije voeten
  Als je met diabetes wordt gediagnosticeerd, zul je vaak een heel andere leefstijl aan moeten nemen. Je moet op je dieet letten, je bloedsuiker regelmatig meten en zorgen dat je genoeg beweegt.
 • scheve-grote-teen
  Help, ik heb een scheve grote teen!
  Je sloeg ze op de kop tijdens je vakantie in Spanje, waar ze jouw aandacht al in de etalage trokken. Met dat zachte, glanzende leer zien ze er chique uit, en tegelijkertijd is het alsof je op wolkjes loopt. Je droeg ze naar je naar dat belangrijke sollicitatiegesprek en die lastige onderhandeling, en in alle gevallen brachten ze je geluk.
 • enkel
  Onbegrepen pijn aan je enkel, onderbeen of knie?
  Wanneer je na een lange dag werken in de auto stapt naar huis voel je een stekende pijn in je onderdanen. Dat ritje gaat echter niet vanzelf. Eenmaal thuis voel je dat de pijn is toegenomen en besluit je even uit te rusten. Sporten vanavond?
 • voetklachten
  Pijnvrij rondlopen zonder voetklachten!
  Je schopt je schoenen uit en ploft neer op de bank. In diezelfde beweging gooi jij je voeten met een boog op de salontafel. Een vervelende steek komt je tegemoet. Au!
Toon meer >
Toon minder >