Bedrijfsnaam: Op Goud Geluk
Adres: Workumstraat 37,
8244 EJ Lelystad    5859 km
Telefoonnummer: 06-28314412
 • Goudsmid

Over ons

Bij Op Goud Geluk ben je aan het juiste adres voor herinneringssieraden op maat. De goudsmederij heeft een grote collectie ringen, oorbellen, armbanden, hangers en colliers.

Neem contact op via:

Artikelen van Op Goud Geluk

 • herinneringssieraad
  Een herinneringssieraad: 'Ik draag mijn ouders altijd bij me'
  Een herinneringssieraad maakt het mogelijk om de herinnering aan een dierbare voor altijd bij je te dragen. Astrid van Ruiten is goudsmid en vindt het een eer dat mensen hun wensen en verhalen aan haar toevertrouwen, zodat zij er een mooi sieraad van kan maken.
 • sieradencollectie
  De inspiratie voor een nieuwe sieradencollectie!
  Als je vaak sieraden draagt, kunnen deze accesoires echt onderdeel van jezelf worden. Een voorwerp dat je niet meer voelt, puur doordat je huid er zo aan gewend is geraakt.
 • sieraad
  Moeder en dochter zijn TROTS!
  Veel mensen dragen hun sieraden elke dag. Logisch dat je er daarom veel waarde aan hecht en ze zorgvuldig uitzoekt. Dat begrijpt ook goudsmid Astrid van Ruiten-de Vries.
 • verlovingsring
  Een verlovingsring uitzoeken: hoe pak je dat aan?
  Het moment is gekomen: je wilt je partner ten huwelijk vragen. Een bijzondere gebeurtenis die je wilt vastleggen op een waardevolle manier. Daarbij hoort de perfecte verlovingsring.
 • sieraden
  Sieraden van begin tot eind: van verloving tot herinnering
  Wanneer er een ingrijpende gebeurtenis in je leven plaatsvindt, positief of negatief, wil je daar op een bepaalde manier vorm aan geven. Je wilt de gebeurtenis een plekje geven, of altijd met je meedragen in herinnering.
 • uniek-sieraad
  Op zoek naar een uniek sieraad? Advies van de goudsmid!
  Een sieraad kan veel verschillende dingen betekenen. Voor sommigen is het een manier om een outfit compleet te maken, voor anderen is het een manier om te herinneren, voor weer iemand anders dragen sieraden bij aan zelfexpressie.
 • trouwringen
  Drie zussen, twee trouwringen, één herinnering
  Sommige herinneringen wil je altijd bij je dragen. De herinnering aan een dierbare, of aan een bijzonder moment bijvoorbeeld. Eén van de mooiste dingen aan haar werk vindt goudsmid Astrid van Ruiten dan ook het vertalen van een persoonlijke wens of verhaal naar een sieraad.
 • sieraden
  Vijf gouden tips om je sieraden mooi te houden
  Mooie sieraden kunnen je veel zelfvertrouwen geven. Mooie oorringen omlijsten je gezicht, en een halsketting met mooie hanger kan de kleur van je ogen laten spreken. Ook kunnen ze voor iets bijzonders staan.
 • sieradenlijn
  Hoe zit dat: een sieradenlijn ontwikkelen?
  Bijna iedereen heeft wel een sieraad. Een dun kettinkje, je trouwring of oorbellen. Als jij ‘s ochtends je accessoires uitzoekt die het beste bij je kleding passen, denk je er waarschijnlijk niet bij na waar ze vandaan komen of hoe ze ontstaan zijn.
 • edelstenen
  Edelstenen in de hoofdrol
  Sieraden zijn er in vele vormen en maten. De één houdt van goud, de ander draagt liever zilver. Ook wat betreft ontwerp zijn er legio ideeën te bedenken.
 • herinnering
  Een tastbare herinnering in een sieraad
  In een mensenleven maak je zoveel bijzondere dingen mee. Verdrietige ervaringen, zoals afscheid of rouw, maar ook heel mooie gebeurtenissen. De geboorte van een kind, het slagen voor je eindexamen, een tienjarig vriendschapsjubileum, een mooie reis… Zo’n herinnering draag je met je mee.
 • sieraad
  Een sieraad om voor altijd bij je te dragen
  Als een dierbare van je ernstig ziek is of komt te overlijden, staat je wereld op zijn kop. Het kan een mooi idee zijn om een waardevolle, mooie herinnering van hem of haar te bewaren.
 • herinneringssieraad
  Een herinneringssieraad voor jouw dierbare
  Als een dierbare komt te overlijden, staat je wereld op zijn kop. Het kan een mooi idee zijn om een waardevolle, mooie herinnering van hem of haar te bewaren.
Toon meer >
Toon minder >