Bedrijfsnaam: OranjeKlinieken
Adres: Wervershoofstraat 367,
3826EM Amersfoort
Telefoonnummer: 088-1012300
 • Plastische chirurgie
 • Ooglidcorrectie

Over ons

OranjeKliniek voert kleine chirurgische behandelingen uit die voorheen in het ziekenhuis plaatsvonden. Je kunt er terecht voor ooglidcorrecties, schaamlipcorrecties, oorlelcorrecties en littekencorrecties.

Neem contact op via:

Artikelen van OranjeKlinieken

 • overhangende-oogleden
  Ga het nieuwe jaar in zonder overhangende oogleden
  Mooi oud worden: net als elke vrouw is dit ook jouw doel. Hiervoor tref je al de goede maatregelen. Je sport, drinkt veel water en eet gezond. Ook verzorg je je gezicht met lekkere crèmes en op zijn tijd een maskertje en een scrub.
 • oogleden
  Afrekenen met hangende oogleden
  De kalender liegt niet: je wordt een dagje ouder. Ook al voel je je nog fit en jong van geest, toch vertelt je spiegel je onverbiddelijk dat je geen 20 meer bent.
 • oogleden
  'Ik kreeg klachten door mijn hangende oogleden'
  Aleida: ‘‘Wat zie je er goed uit!’ Dat hoor ik vaak tegenwoordig en ik zie het zelf ook als ik in de spiegel kijk. Ik zie niet meer die afgetobde vrouw met die vermoeide en treurige blik, maar een open gezicht dat weer blij de wereld inkijkt. Eigenlijk is het een heel subtiele verandering, maar het effect is enorm.
 • operaties
  'Operaties zijn even ontspannend als yoga'
  Felix van der Wissel is bekend als tv-dokter van het televisieprogramma ‘Dit is mijn lijf’ en tegenwoordig regelmatig te zien bij RTL Boulevard, Editie NL en andere tv-programma’s.
Toon meer >
Toon minder >