Bedrijfsnaam: Original Skin
Adres: Azoren 15,
3825 ZJ Amersfoort
Telefoonnummer: 033-4950124
 • Acnebehandeling
 • Huidverbetering

Over ons

Original Skin is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk gespecialiseerd in huidverbetering, gevestigd in Amersfoort Vathorst. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen en elke behandeling wordt vakkundig op jouw huid afgestemd.

Neem contact op via:

Artikelen van Original Skin

 • mooie-huid
  De juiste samenwerking voor een mooie huid
  Een bezoek aan een schoonheidsspecialist is over het algemeen een heerlijk relaxte ervaring. Terwijl je huid een boost krijgt, kun jij genieten van de rust en aandacht die er aan je besteed wordt. Een momentje voor jezelf.
 • microneedling
  Microneedling: schud je huid wakker!
  Je huid een boost geven? De herfst- en winterperiode is uitermate geschikt om je huid eens goed wakker te schudden. Dit kan met de SkinPen, een vorm van microneedling. Deze stimuleert de collagene en elastine vezels, met als gevolg dat je huid een frissere, strakkere en egale uitstraling krijgt!
 • icoone
  De icoone® Laser verbetert je huidconditie
  Al eeuwenlang wordt bindweefselmassage gebruikt als effectieve methode om de huid van het gezicht en het lichaam mooi en gezond te houden tijdens het ouder worden.
 • peeling
  Mooi door een peeling!
  De ontwikkelingen in beautywereld staan niet stil. Wist je dat er regelmatig nieuwe peelingen op de markt komen? Deze peelingen geven jouw huid een boost en verminderen huidproblemen.
 • huidverjonging
  Huidverjonging op een natuurlijke manier
  Een slechte doorbloeding is een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen en huidveroudering. De doorbloeding kan verbeterd worden door de bloedcirculatie te beïnvloeden.
 • huid
  Haal het beste uit jouw huid naar boven
  Met name in de koude maanden van het jaar vallen onregelmatigheden in je huid extra op. Gure wind en kou drogen de huid uit, waardoor lijntjes en rimpels meer opvallen en je teint zijn frisse uitstraling verliest.
Toon meer >
Toon minder >