Bedrijfsnaam: OsteoMartine
Adres: Laning 11,
3297TB Puttershoek    5776 km
Telefoonnummer: 06-46061555
 • Osteopathie

Over ons

OsteoMartine is de praktijk voor osteopathie in Puttershoek. Je kunt hier terecht met al je pijnklachten. Eigenaresse Martine Jansen is geregistreerd in het Nederlands Register voor Osteopathie en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie.

Neem contact op via:

Artikelen van OsteoMartine

 • hoofdpijnklachten
  Hoofdpijnklachten aanpakken met osteopathie
  Een heftig, bonkend gevoel in je hoofd, braken en overgevoeligheid voor licht en geluid. Zomaar een aantal klachten die jou bekend voorkomen, als je last hebt van migraine.
 • slaapproblemen
  Slaapproblemen aanpakken met osteopathie!
  Eindelijk kun je met een kop thee op de bank ploffen. Ten minste, dat hoop je. Want ja hoor, je zit net en hoort je kindje boven al weer brullen. Het gaat nu al tijden zo, en je hebt geen idee wat er aan de hand is.
 • zwangerschapsklachten
  Osteopathie bij zwangerschapsklachten
  Vanaf het moment dat de test het bevestigde, was je zielsgelukkig. Je bent in verwachting! Dit is een indrukwekkend gevoel.
 • rugpijn
  Last van rugpijn? Osteopathie helpt!
  Au, voel je wéér die pijn! Je rug krijgt op een dag heel wat te verduren. Uren zitten achter een computerscherm, sjouwen met zware boodschappen en het (verkeerd) uitvoeren van belastende oefeningen in de sportschool.
 • darmklachten
  Eindelijk af van je darmklachten met osteopathie!
  Al tijden heb je er last van. Je buik is opgeblazen en doet zeer. Je stoelgang verloopt moeizaam en is onregelmatig. En tot vervelens toe maakt je buik ook nog rommelende geluiden en heb je last van winderigheid.
 • Winterdip
  Wapen jezelf tegen de winterdip!
  We kunnen er niet omheen draaien: de dagen worden korter en de zon laat zich steeds minder lang zien. Voor jouw gevoel lijkt het net alsof die koude winterdagen in je lichaam ‘vastzitten’. Je voelt je moe, en als je ‘s ochtends wakker wordt zou je úren langer willen blijven liggen en je bent vatbaarder voor griepjes en verkoudheden.
 • osteopathie
  Ontzettend moe? Energie door osteopathie!
  Tijdens of na de behandeling van kanker kun je je vreselijk moe voelen. Niet alleen raak je lichamelijk uitgeput, ook heeft de ziekte grote impact op je mentale gestel.
 • stress
  Gestrest of relaxed op vakantie: jij bepaalt!
  Vakantie. In het ideale leven zou je bij het horen van dit woord associaties krijgen met volledige ontspanning, mooie oorden, plezier en samenzijn met je liefsten.
 • bekkenklachten
  Bekkenklachten? Blijf er niet mee zitten!
  Één van de klachten waar zwangere vrouwen mee te maken kunnen krijgen, zijn bekkenklachten. Bekkenklachten kunnen hun oorsprong hebben in het bekken zelf, zoals instabiliteitsklachten.
 • stress
  Minder moeheid, meer energie
  Als je op het dashboard in je auto ziet dat de benzine bijna op is, ga je naar een pompstation om te tanken, om te voorkomen dat je stil komt te staan.
Toon meer >
Toon minder >