Bedrijfsnaam: Osteopathie Meulman
Adres: Wilhelminapark 28,
2012 KC Haarlem    5839 km
Telefoonnummer: 06 21 463 294
 • Osteopathie

Over ons

Bij osteopathie Meulman ben je aan het juiste adres voor osteopathie voor volwassenen, kinderen en baby's. Eigenaresse Mariska Meulman helpt je graag met uiteenlopende klachten.

Neem contact op via:

Artikelen van Osteopathie Meulman

 • osteopathie
  Osteopathie heeft me door mijn zwangerschap geholpen
  Joëlle (33) was eindelijk zwanger na een lang onvervulde kinderwens. Dolblij was ze. Ze kon niet wachten om haar kind te ontmoeten en moeder te zijn.
 • baby
  Heeft jouw baby een trauma van de zwangerschap?
  In elke levensfase kan het evenwicht in het lichaam verstoord raken, zelfs bij baby’s die zich nog in de buik bevinden. Zo kunnen traumatische ervaringen tijdens de zwangerschap van invloed zijn op de ontwikkeling van het kindje. Als je bijvoorbeeld een ongeluk krijgt, pijn hebt, ziek bent of veel stress ervaart, geef je dit door aan het kind.
 • gedragsproblemen
  Osteopathie: ook voor kinderen met gedragsproblemen!
  Op alles is het antwoord nee, of je het nu vriendelijk vraagt, boos wordt of straf uitdeelt. Je kind wil maar niet luisteren. Wanneer je kind het ergens niet mee eens is, volgt een driftbui of zet hij of zij het op een krijsen.
 • zwanger-worden
  'Zwanger worden lukte niet, totdat ik osteopathie ontdekte'
  Charlotte (36) was zo bezig met haar doelen, dat ze zichzelf vergat. Gelukkig kwam osteopathie op het juiste moment op haar pad: ‘Al mijn hele leven ben ik enorm doelgericht. Ik heb een duidelijke visie voor ogen en wanneer ik iets wil bereiken, ga ik er met de volle 100% voor. Falen staat niet in mijn woordenboek.
 • vakantiestress
  Vakantiestress: hoe je weer kunt genieten van vakantie
  Vakantie hoort ontspannend te zijn, maar de werkelijkheid is weleens anders. Als je denkt aan alles wat je nog moet regelen voor je vakantie, breekt het zweet je van alle kanten uit. In plaats van voorpret ervaar je vooral vakantiestress.
 • zwanger
  Klachtenvrij zwanger met osteopathie
  Zwangerschap is een heel bijzondere periode. In negen maanden tijd groeit er een compleet nieuw mensje in je lichaam. Om dat kindje te kunnen laten groeien, gebeurt er enorm veel in jouw lichaam.
 • huilbaby
  Van huilbaby naar blije baby
  Chantal had het zich zo anders voorgesteld. Maandenlang keek ze uit naar de komst van de baby. Die eerste schopjes in haar buik; ze kan het zich nog zo voor de geest halen. Ze kon urenlang met haar handen op haar buik zitten, genietend van dat nieuwe leven dat in haar groeide en dromen over het kindje dat ze straks in haar armen zou houden.
 • osteopathie
  Wat is osteopathie en wie kan het helpen?
  Je kent dat wel: van die vage klachten waar je al zo lang mee rondloopt. Die zeurende pijn in je rug en je nek. Die steeds terugkerende buikpijn. Hoofdpijn, of zelfs migraine, waar je elke keer weer last van hebt.
 • energiek
  Energiek door osteopathie!
  Moe zijn we allemaal wel eens en dat is niet zo gek. We gaan van deadline naar deadline, helpen onze kinderen met school, doen het huishouden, sporten het liefst zoveel mogelijk en proberen daarnaast ook nog leuke dingen te doen. Ja, daar word je moe van.
 • kinderwens
  Onvervulde kinderwens? Osteopathie ondersteunt
  Zwanger worden lijkt vaak vanzelfsprekend. Maar wanneer het niet zo gemakkelijk gaat, dan weet je maar al te goed dat een zwangerschap verre van vanzelfsprekend is.
 • schouders
  Last van je schouders? Osteopathie!
  Als je na een lange dag werken weer thuis komt, voel je pas hoe gespannen je lijf is. Je schouders zijn stijf en je kunt je nek nauwelijks draaien om naderend verkeer te zien aankomen.
 • overstrekt
  Help! Mijn baby overstrekt veel, wat moet ik doen?
  Je baby kronkelt en murmelt, maar je hebt geen idee waarom. Alsof de baby zichzelf van een probleem af wil helpen. Dit kan overstrekken zijn – wat meestal ontstaat omdat je kindje ergens last van heeft.
 • vermoeidheid
  'Ik had last van vermoeidheid en lusteloosheid'
  Pauline (35): ‘Wanneer de wekker ‘s ochtends ging, kwam ik doodmoe overeind. Wilde ik eigenlijk me nog eens omdraaien en de ochtend de rug toekeren. Maar de plicht riep, en trouw als ik ben sleepte ik me maar weer naar mijn kledingkast en maakte ik me klaar voor de dag. Op een gegeven moment besloot ik een bezoekje aan de huisarts te brengen.
 • bekkenpijn
  Bekkenpijn tot na de bevalling: hoe kom je er vanaf?
  De komst van je baby. Een onvergetelijk moment, waardoor veel vaders en moeders een lange tijd op een roze wolk leven. De lange, soms pijnlijke weg van de zwangerschap is voorbij en de beloning is eindelijk hier!
 • buikpijn
  Mijn zoon had last van buikpijn en obstipatie
  Kim (37): ‘Mijn zoon Jesse is een vrolijk, leergierig ventje en houdt van bewegen. Zo zit hij al een jaar op judo en speelt hij veel buiten. Maar regelmatig zat zijn buik hem dwars. Had hij last van krampen en wanneer hij wel naar de wc moest, ging dat met moeite. Natuurlijk liet hij zich hier niet door belemmeren, maar vervelend was het wel.
 • osteopathie
  Osteopathie bij concentratieproblemen
  Geertje (46): ‘Mijn dochter is een lieve, betrokken meid. Ze is in veel verschillende zaken ontzettend geïnteresseerd. Ze houdt van muziek, boeken en zit bij de lokale voetbalvereniging.
 • osteopathie
  Wat je nog niet wist over osteopathie
  Misschien heb je het wel eens voorbij horen komen: osteopathie. Misschien had je een kennis met bepaalde lichamelijke klachten die erover sprak.
 • hoofdpijn
  Verlost van hoofdpijn? Probeer osteopathie!
  Als je het hebt, weet je wat een belemmering het kan zijn. Ernstige hoofdpijn of migraine. Het is een schijnbaar zinloze kwelling; een monster dat ons zo nu en dan overvalt. Je ervaart een ontzettend stekende, bonkende hoofdpijn met nare bijwerkingen.
 • baby
  Van huilende baby naar blije baby door osteopathie
  Het jonge ouderschap is prachtig. Maar soms wordt je prille geluk wreed verstoord en zit je flink met je handen in het haar. Je bent doodmoe en teneinde raad.
 • zwanger
  Pijnvrij zwanger door osteopathie
  Ben jij in verwachting? Gefeliciteerd, dat is prachtig! Er is een nieuw leventje op komst.
 • rugpijn
  Vrij van rugpijn door osteopathie
  Toen het begon was het nog niet zo erg. Hooguit bij achteruit rijden voelde je het, een stijfheid in je nek. Inmiddels wordt het echt pijnlijk, en kun je er niet meer omheen. Langzamerhand straalt de pijn uit naar je hoofd of rug. Of misschien ben jij altijd actief geweest, maar kreun en steun je tegenwoordig van de pijn bij het bukken.
 • darmklachten
  Maag- en darmklachten verhelpen met osteopathie
  Al tijden heb je er last van. Je buik is opgeblazen en doet zeer. Je stoelgang verloopt moeizaam en is onregelmatig.
Toon meer >
Toon minder >