Bedrijfsnaam: Osteopathie Zaanstad
Adres: De Werf 9,
1502GS Zaandam
Telefoonnummer: -
 • Osteopathie

Over ons

Osteopaten Marc Nieuwenhuizen en Saskia Breinburg van Osteopathie Zaanstad behandelen een breed scala aan lichamelijke klachten, waaronder stress- en vermoeidheidsklachten. Ook begeleiden ze mensen in nazorgtrajecten na chemo en bestraling, om de kwaliteit van leven en beleven te verbeteren.

Neem contact op via:

Artikelen van Osteopathie Zaanstad

 • slapen
  Slecht slapen: heb jij er last van?
  Wanneer je het naar je zin hebt, lijken de uren voorbij te vliegen, terwijl je de wijzers van de klok op een ander moment wel vooruit kunt kijken. ’s Nachts bijvoorbeeld, als je niet kunt slapen, tikken de minuten tergend langzaam voorbij. Vooral als je de slaap niet kunt (meer) kunt vatten.
 • hormonale-onbalans
  Hormonale onbalans? Osteopathie helpt!
  Dat hormonen veel invloed kunnen hebben op ons doen en laten, weten wij als vrouwen maar al te goed. Bekende voorbeelden daarvan zijn de stemmingswisselingen en (vr)eetbuien waar menigeen last van heeft voor of tijdens de menstruatie en de opvliegers in de overgang.
 • osteopathie
  Osteopathie voor de allerkleinsten
  Natalie (34): ‘Mijn zoontje Florian had al vrij snel een duidelijke voorkeurshouding. Omdat hij mijn eerste kind is, was ik misschien wat overbezorgd, maar ik zat hier erg mee. Want wat nou als die voorkeurshouding zou resulteren in een afgeplat schedeltje met alle bewegingsbeperkingen van dien? ‘Ik besloot niet af te wachten, maar ben op zoek gegaan naar wat mogelijk zou kunnen helpen.
 • blessure
  Een blessure verhelpen met osteopathie
  Nu de temperaturen buiten weer langzaam oplopen, wordt lekker sporten in de buitenlucht ook weer steeds aantrekkelijker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je rond deze tijd van het jaar steeds meer mensen buiten ziet hardlopen.
 • osteopathie
  Met osteopathie krijg je je geluk terug!
  Jij vermoedt dat je een winterdipje te pakken hebt. Niet alleen kom je ’s ochtends pas na 10 keer ‘snoozen’ je bed uit.
 • osteopathie
  Osteopathie: nuttig in het nazorgtraject!
  Wanneer je een operatie gehad hebt en er bestralingen hebben plaatsgevonden, komt het vaak voor dat er verklevingen ontstaan in het littekenweefsel. Het gevolg kan zijn dat de weefsels stijver worden.
 • osteopathie
  Osteopathie om lekker in je vel te zitten
  Heb je last van veel stress, krampen in je of rug of last van migraine of hoofdpijn? Wanneer je niet lekker in je vel zit, dan voelt je lichaam dat ook.
 • voorjaarsvermoeidheid
  Gáááp: eerste hulp bij voorjaarsvermoeidheid!
  Het zonnetje breekt door, de lucht is strak blauw en de lammetjes dartelen vrolijk en energiek door de wei. Dat zonnige, vrolijke en energie humeur is bij jou ver te zoeken: jij voelt je maar futloos, suf en vre-se-lijk moe.
 • stress
  Dear stress, let's break up!
  Osteopathie kan helpen bij het verminderen van verschillende klachten. Dit keer staat stress centraal.
 • osteopathie
  Weg vermoeidheid, hallo energie!
  Als je op het dashboard in je auto ziet dat de benzine bijna op is, ga je naar een pompstation om te tanken, om te voorkomen dat je stil komt te staan.
 • buikpijn
  Buikpijn: er is écht iets aan te doen!
  Buikpijn! Je hebt er regelmatig last van. Soms is het een zeurende pijn, maar het gaat ook wel eens gepaard met heftige krampen.
Toon meer >
Toon minder >