Bedrijfsnaam: Petstra Kampeer & Ski
Adres: Printer 31,
7741 ME Coevorden
Telefoonnummer: 0524-593704
 • Winkel

Over ons

Petstra Kampeer & Ski biedt kampeerartikelen, outdoor- en ski- en snowboardartikelen. Er is onder andere een groot assortiment wandelschoenen van diverse topmerken, zoals Columbia, Dolomite, Grisport, Hanwag, Lowa en ON.

Neem contact op via:

Artikelen van Petstra Kampeer & Ski

 • kamperen
  Dé checklist voor als je gaat kamperen!
  Heerlijk, het is zomervakantie! Ga jij deze zomer ook lekker kamperen? Natuurlijk is er niets heerlijker dan op de bonnefooi je auto pakken, en naar een camping gaan in binnen- of buitenland buitenland te gaan. Maar de kans is wél groot dat je iets essentieels vergeet.
 • wandelen
  Wandelen: wat neem je allemaal mee?
  De zon op je gezicht, de frisse wind door je haren en de fluitende vogels op de achtergrond. Het voorjaar schrééuwt gewoon om het maken van een goede wandeltocht. Trek er eens samen met je partner, kinderen of vriendin op uit in de natuur.
 • wintersportavontuur
  Bereid je voor op jouw wintersportavontuur
  Inmiddels is het hartje winter. Meer en meer Nederlanders trekken erop uit naar Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland. Ben jij een wintersportfanaat?
 • wintersport
  Yes! De voorbereidingen op de wintersport gaan van start
  Winter is coming! De échte fanatiekelingen zijn in het begin van de herfst alweer druk bezig met hun wintersportarsenaal. De kleding uit de kast, de schoenen van zolder en de ski’s weer in de wax. Yes!
 • outdoor-sports
  Leef je uit met outdoor sports
  Deze zomer trekken we er weer massaal met zijn allen op uit. Vakantie! De avontuurlijke reizigers onder ons gaan op zoek naar spanning in een prachtige omgeving.
 • wandelen
  Wandelen is voor iedereen
  Nederland fietsland? Nederland wandelland! Wandelen is voor ons de gewoonste zaak van de wereld. En wandelen doen we steeds vaker.
 • kamperen
  Heerlijk kamperen in het voorjaar
  De eerste zonnestralen breken door en de echte kampeer-avonturiers staan alweer te popelen om op pad te gaan. Het kampeerseizoen gaat 1 april van start.
Toon meer >
Toon minder >