Bedrijfsnaam: Pien Gouka
Adres: Cobra 36,
8253 KN Dronten
Telefoonnummer: 0321-312435
 • Uitvaartzorg

Over ons

Bij Monuta Pien Gouka kun je terecht voor een uitvaart in de omgeving Dronten en de Noordoostpolder. In het geval wanneer je een uitvaartverzekering hebt, maar ook wanneer je niet of elders verzekerd bent.

Neem contact op via:

Artikelen van Pien Gouka

 • nalatenschap
  Hoe zit het met jouw digitale nalatenschap?
  Het komt steeds vaker voor dat mensen nadenken over hun eigen uitvaart. Heb jij jezelf weleens de vraag gesteld of je wilt worden begraven of gecremeerd, nagedacht over je wensen over het opbaren en hoe jij de plechtigheid voor je ziet?
 • verzorging
  Liefdevolle verzorging belangrijk voor een goed afscheid
  Met haar 72 jaar stond Greet nog midden in het leven. Ze paste twee keer in de week op haar kleinkinderen, deed regelmatig boodschappen voor haar buurvrouw die zelf nauwelijks nog het huis uitkwam en deed vrijwilligerswerk bij de buurtvereniging. Kees, haar echtgenoot, was meer een stille genieter en ging er vaak op uit om te vissen.
 • uitvaart
  Je uitvaart op tijd bespreekbaar maken
  Iedere dag maken we keuzes, bewust of onbewust, met kleine of grote gevolgen voor nu én voor later. Maar sta je wel eens stil bij de keuzes voor na je leven? Hoe wil je dat je uitvaart eruitziet? De meeste mensen willen wel een afscheid dat bij hun leven past, maar staan er niet genoeg bij stil wanneer ze nog volop in het leven staan.
 • uitvaart
  Een uitvaart overdoen
  Pieter was een betrokken vader van twee jongens, een liefdevolle echtgenoot en militair. Op uitzending raakte hij betrokken bij een noodlottig ongeval, wat hij met de dood moest bekopen.
 • uitvaart
  'Soms blijft een familie of uitvaart mij erg bij'
  ‘Elke uitvaart die ik mag begeleiden, is voor mij natuurlijk bijzonder. Maar soms zijn er uitvaarten of families die mij om bepaalde redenen heel erg bijblijven. Zo begeleidde ik laatst de uitvaart van een oudere vrouw.
 • herinneringen
  Creëer nu de mooiste herinneringen voor later
  Als jij in gedachten terug gaat naar je jeugd; waar denk je dan aan? Komen er dan verdrietige dingen naar boven, of overheersen toch vooral de fijne dingen: met het hele gezin ganzenborden aan de keukentafel, het samen versieren van de kerstboom of koekjes bakken met oma?
 • afscheid
  Wanneer het afscheid dichterbij komt
  Als je ernstig ziek bent en niet meer beter wordt, komt denken over je afscheid erg dichtbij. Waar de dood vroeger een taboe was, zijn we hier tegenwoordig veel opener over.
 • afscheid
  'Steun na het afscheid is erg belangrijk'
  Ik heb jaren gewerkt als schoonheidsspecialiste. Het zorgen voor anderen zit in me. Het heeft me altijd een goed gevoel gegeven als iemand na de massage zei: ‘De knoop in mijn nek is helemaal weg. Ik kan weer lekker bewegen.
Toon meer >
Toon minder >