Bedrijfsnaam: Pink Boxing Groningen
Adres: Nieuwe Sint Jansstraat 11,
9711 VG Groningen Groningen
Telefoonnummer: 0610718470
 • Fitness

Over ons

Pink Boxing Groningen verzorgt zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout, om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Neem contact op via:

Artikelen van Pink Boxing Groningen

 • eiwit
  Fit met eiwit!
  Om lekker in je vel te zitten en fit te zijn, is voldoende sporten natuurlijk belangrijk. Een lekker intensieve training op zijn tijd, waarbij je hartslag omhoog gaat en je spieren geactiveerd, is goed voor lichaam en brein.
 • boksen
  Hoe boksen je leven kan veranderen
  Misschien herken je het wel: je hebt het gevoel dat je meer uit je leven kunt halen, maar je weet niet hoe. Je voelt je onzeker wanneer je stappen wilt maken en trekt je daarom terug. Of je voelt je vaak vermoeid en slap, waardoor je jezelf in de weg kunt zitten.
 • boksen
  Boksen: is dat niet alleen iets voor straatvechters?
  Zit jij op boksen? Maar het gaat er daar toch heel agressief aan toe? En eh, lopen er niet alleen maar hele macho-achtige types rond?
 • boxing
  ‘Ik doe Pink Boxing al sinds het prille begin’
  Kirsten (38) vertelt: ‘Na twee zwangerschappen merkte ik dat mijn lijf en met name mijn bekken aan het verslappen waren. Hoewel ik van nature geen sportief iemand ben, wist ik dat ik in actie moest komen en moest gaan sporten. Iets met boksen sprak me wel aan. Maar dan niet meteen het heftige kickboksen.
 • boksen
  De kracht van boksen
  Ben jij op zoek naar een sport die een positieve bijdrage levert aan je algehele fitheid, flexibiliteit en uithoudingsvermogen? Die naast leuk en uitdagend, ook een uitstekende manier om jezelf fit te krijgen is?
 • boksen
  Boksen: op een leuke manier werken aan je 'zomerlijf'!
  Met het voorjaar om de hoek, begin jij je een beetje zorgen te maken. Als je in de spiegel kijkt, zie jij iemand die nog niet helemaal klaar is om fit en slank het voorjaar in te gaan. Maar zwoegen in een overvolle warme en drukke sportschool, zie jij echter ook niet zitten. Gelukkig zijn er ook leuke én gezelligere manieren om aan je lijf te werken.
 • Boksen
  ‘Boksen hielp mij om mijn doelen te behalen’
  De ervaring van Lotte (32): ‘Ik fitneste altijd met een sportmaatje, totdat zij ging verhuizen. Ik heb te weinig motivatie om zelf naar de sportschool te gaan. Ook had ik snel last van blessures. Ik zocht naar een sport waarmee ik mezelf kon uitdagen, zónder over mijn grenzen heen te gaan.
 • boksen
  5 redenen om dit jaar te beginnen met boksen!
  Dat je niet per se Badr of Rico hoeft te heten om in de boksring te staan, bewijst Hilary Swank in de beroemde boksfilm ‘One Million Dollar Baby’. Maar we gaan het vandaag niet over films hebben. Want je hoeft dus ook geen actrice te zijn om die stoer uitziende boxing skills onder de knie te krijgen.
 • boksen
  Proud to be Pink: ‘Boksen gaf mij power’
  Anouk (27) vertelt: ‘Als tiener kampte ik met overgewicht. Met gym werd ik altijd als laatste gekozen en ik droeg niet dezelfde hippe kleding als mijn klasgenootjes. Ik kreeg de meest beledigende opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd.
 • boksen
  Hoe word je fit van boksen?
  Ik moet echt aan mijn conditie werken’: een gedachte die geregeld door je hoofd gaat. Je had je nog zó voorgenomen om het dit jaar écht anders aan te pakken.
 • Fitter
  Ik ben een stuk fitter én strakker'
  ‘We gaan vanavond knallen!’ Dat zei de instructeur toen ik mijn eerste proefles Pink Boxing had. Ik wist het zo net nog niet.
 • boxing
  Je energie op niveau met boxing
  Jeanette (36) vertelt: ‘Hoewel ik altijd sportief ben geweest, was na de diagnose ‘kanker’ sporten niet het eerste waar ik aan dacht. Ik voelde me versuft: mijn spieren waren door de behandeling erg zwak geworden en na het oplopen van een trap moest ik een kwartier uitpuffen en uitrusten.
 • boksen
  Boksen zonder elkaar te slaan
  Met boksen train je je hele lichaam. Een prima work-out dus. Maar klappen incasseren, daar zit niet iedereen op te wachten.
Toon meer >
Toon minder >