Bedrijfsnaam: Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne
Adres: Händellaan 2A,
2102 CW Heemstede
Telefoonnummer: 023-2248600
 • Plastische chirurgie
 • Cosmetische ingreep

Over ons

In Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne worden nagenoeg alle soorten cosmetische behandelingen en correctieve ingrepen verricht. Daarnaast is er een huidtherapeut, die zich richt op mensen met een vraag op het gebied van huidverbetering van de gezonde of zieke huid. Ook is er een cosmetisch arts die injectable-behandelingen uitvoert.

Neem contact op via:

Artikelen van Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne

 • ooglidcorrectie
  'De ooglidcorrectie is een kleine ingreep'
  Wanneer je overhangende oogleden hebt, kan het zijn dat daar verschillende klachten door ontstaan. Zo kun je ouder lijken dan je bent, maar ook kan het overtollige vel een drukkend gevoel geven.
 • fillers
  'Met fillers is er meer mogelijk dan je denkt'
  Fillers. Steeds meer mensen maken hier gebruik van. Toch bestaan er nog veel misvattingen over. Zo worden fillers en botox vaak met elkaar verward. Maar botox is een medicijn dat spieren ontspant en daarmee rimpels voorkomt.
 • overtollige-huid
  Overtollige huid kan je behoorlijk in de weg zitten
  Wanneer je erg veel bent afgevallen, is de kans groot dat je huid te erg is uitgerekt om weer keurig op je lichaam aan te sluiten. Het hangt als een te grote jas om je heen. Die extra huid aan je armen, borsten, buik en benen kan je behoorlijk in de weg zitten.
 • plastische-chirurgie
  Soms is een beetje plastische chirurgie al genoeg...
  We hebben met betrekking tot ons uiterlijk altijd dingen die beter en mooier kunnen. Er zijn zoveel behandelingen mogelijk op het gebied van plastische chirurgie. Dit kunnen wat grotere ingrepen, maar ook kleinere ingrepen zijn.
Toon meer >
Toon minder >