Bedrijfsnaam: PMU Bruessing
Adres: Atoomweg 63,
3542AA Utrecht
Telefoonnummer: 030-8505541
 • Permanente make-up
 • Tepelhofcorrectie
 • Fillers
 • Medische pigmentatie
 • Littekenbehandeling

Over ons

Bij PMU Bruessing kun je terecht voor permanente make-up, medische pigmentatie en wimperextentions. Eigenaresse Laura geeft je een persoonlijke benadering en een perfect resultaat.

Neem contact op via:

Artikelen van PMU Bruessing

 • PMU
  PMU: feiten en fabels
  Je zelfverzekerder voelen, een imperfectie wegwerken of simpelweg tijd besparen in de ochtend. Er zijn allerlei redenen om te kiezen voor permanente make-up. En als je ervoor kiest, wil je wel een beetje ingelezen zijn.
 • permanente-make-up
  ’Ik was niet blij met mijn permanente make-up’
  Elke dag wakker worden met een opgemaakt gezicht en geen tijd meer hoeven te besteden aan je make-up. Permanente make-up klinkt ideaal. Maar zoals de naam al zegt, blijft het langere tijd zitten. Je wil dus wel dat het perfect gezet wordt. Soraya (33) liet PMU zetten bij een onprofessionele beautysalon en was niet tevreden met het resultaat.
 • hazenlip
  ’Permanente make-up camoufleerde mijn hazenlip’
  Puistjes, een slechte haardag of ongelijke wenkbrauwen: we maken ons er allemaal weleens druk om. Gelukkig kunnen we daar wat aan doen. We verzorgen onze huid, bundelen ons haar in een paardenstaart of epileren onze wenkbrauwen. Maar wat als je een hazenlip hebt?
 • wimpers-en-wenkbrauwen
  Feiten en fabels over het verven van wimpers en wenkbrauwen
  Ze kunnen je gezicht volledig transformeren. Maar ze kunnen je ook veel gedoe opleveren om steeds bij te blijven werken: je wenkbrauwen en wimpers. Het verven van je wimpers en/of je wenkbrauwen kan helpen om jouw blik nóg sprekender te maken.
 • littekencamouflage
  Littekencamouflage? Het kan met PMU!
  Littekens vallen soms best op, zeker als ze in het gezicht zitten. Het is dan vaak het eerste wat mensen zien. Dit kan best vervelend zijn.
 • nazorg
  Dit moet je weten over de nazorg van PMU!
  Je PMU-behandeling zit er op en je bent blij met het resultaat. Je wenkbrauwen, lippen of eyeliner zien er prachtig uit.
 • sporten
  'Ook tijdens het sporten zit mijn make-up goed'
  Met permanente make-up accentueer je je sterke punten, zonder dat je last hebt van de nadelen. De combinatie sporten en make-up is bijvoorbeeld verre van ideaal. Na zich jarenlang geërgerd te hebben aan uitgelopen make-up, was voor Linda de maat vol.
 • wenkbrauwen
  De perfecte wenkbrauwen voor jou!
  Mooie wenkbrauwen geven een gezicht expressie. Ze zijn vol en hebben een vorm die past bij je gezicht. Daarom bestaat er ook geen standaardvorm: elke wenkbrauw is uniek, net als je gezicht.
 • eyeliner
  Eyeliner stijlen – winged liner of dun streepje?
  Met eyeliner vergroot je je ogen, als je tenminste de juiste stijl gebruikt. Wanneer je een lijntje helemaal rondom ronde ogen zet, lijken je ogen nog ronder. En als je een te dikke lijn zet bij hooded eyes, lijken de oogleden nog zwaarder.
 • permanente-make-up
  5 redenen om voor permanente make-up te kiezen
  Nooit meer omkijken naar je make-up: dat klinkt toch ideaal? Met permanente make-up is het mogelijk Maar het kan eng zijn om de stap te zetten.
 • acnelittekens
  'Eindelijk was ik verlost van mijn acnelittekens'
  Acne is een vervelende aandoening waar vooral pubers en jongvolwassenen last van hebben. Bij de één doet het zich heftiger voor dan bij de ander. Als je een zware vorm van acne hebt of hebt gehad, kunnen er ontsierende littekens in het gezicht achterblijven.
 • permanente-lippen
  Lippen om te zoenen met PMU!
  Weet je nog hoe je vroeger stiekem in de make-up tas van je moeder ging kijken? Dan vond je daar zo’n mooie, sprankelende lipgloss. En dan kon je eigenlijk niet wachten tot je zelf ook je eerste lipgloss zou krijgen… In het begin is het helemaal leuk, want make-up is ook fantastisch om mee te experimenteren.
 • make-up
  Een opfrisbeurt voor je make-up!
  Er valt veel tijd te winnen wanneer je permanente make-up (PMU) hebt. Je ziet er altijd verzorgd uit, zonder dagelijks te moeten make-uppen. Logisch dat je heel blij bent met je mooie wenkbrauwen of strakke eyeliner.
 • medische-pigmentatie
  Medische pigmentatie: wat kun je verwachten?
  Hoe belangrijk je uiterlijk voor je is, is heel persoonlijk. Maar wanneer je zichtbaar littekens, vitiligo of haar mist, kan je soms onzeker raken van starende blikken. In je leven kan je heel wat littekens of plekken oplopen. Soms door gebeurtenissen: een val, een ongeluk of een operatie.
 • alopecia
  Last van alopecia? Medische pigmentatie biedt uitkomst
  Sommige mensen zijn gezegend met een volle haardos, gevormde wenkbrauwen en wimpers. Weer anderen helpen de natuur ook een handje door middel van potloodjes, gels en make-up.
 • littekens
  Een gave huid zonder littekens
  Je gezicht is het eerste waar mensen naar kijken als ze je ontmoeten. Dat is ook logisch, het gezicht is datgene waaraan mensen jou kunnen herkennen, waar ze je emoties van aflezen en hoe ze kunnen zien hoe het met je is gesteld.
 • borst
  'Mijn borst ziet er eindelijk weer 'echt' uit!'
  Nadat wegens borstkanker je borst geamputeerd moest worden, werd meteen een begin gemaakt voor een reconstructie. Het resultaat was nagenoeg perfect: een truitje met een wat dieper decolleté was geen probleem en ook durfde je gewoon je badpak weer aan.
 • medische-pigmentatie
  Voel je weer compleet met medische pigmentatie
  Als jij in de spiegel kijkt, staat je spiegelbeeld onzeker en ontevreden terug. Elke dag word je weer herinnerend aan die operatie of aan dat ongeluk, waar de onvolkomenheden van je huid het gevolg van zijn. Met cosmetische make-up probeer je het een en ander te verbloemen, maar dit is na een fikse regenbui of dag werken al snel verdwenen.
 • PMU
  'Het was hard werken, maar dan heb je ook wat!'
  Hoewel de liefde voor beauty er al van jongs af aan in zat, zit ze nog maar vier jaar in het schoonheidsvak. Inmiddels heeft gediplomeerd PMU-specialiste Laura Bruessing zelfs haar eigen, goedlopende salon. In een gesprek met ForYou vertelt ze over haar liefde voor het vak.
 • wenkbrauwen
  Met deze behandelingen krijg jij wonderschone wenkbrauwen!
  Bij het zien van die goed verzorgde vrouwen in magazines en in series voel jij een steek van jaloezie. Jij wilt ook van die prachtige brows, waarmee je een verleidelijke en open oogopslag krijgt. Jij bent echter úren in de weer met je wenkbrauwpotloodje en je pincet om je wenkbrauwen in een strakke doch volumineuze shape te krijgen.
 • huid
  Weer een jonge, frisse huid dankzij fractional needling!
  Zucht, jij hoeft niet in je agenda te bladeren om te merken dat je een jaartje ouder wordt. Dat laat je huid je wel zien wanneer je in de spiegel kijkt.
 • medische-pigmentatie
  Hervind je zelfvertrouwen met medische pigmentatie!
  Inmiddels ken je het begrip ‘permanente make-up’ vást al wel: de techniek waarmee je door middel van pigmenten dé perfecte lipcontour, oogomlijning of wenkbrauwen krijgt. Maar wist je dat PMU ook in te zetten is om medische redenen?
 • fillers
  Een jeugdige uitstraling door fillers
  Een prachtig stralende huid met een natuurlijke blos. Je voelt een steek van jaloezie wanneer je kijkt naar een foto van vroeger. Nu, heel wat jaren later, ben je niet meer zo tevreden.
 • permanente-make-up
  Nooit meer opmaken, kies voor permanente make-up!
  Wie heeft er tegenwoordig nog niet gehoord van permanente make-up? Welgevormde wenkbrauwen, een lijntje op je ooglid of opvallende lippen? Het kan allemaal!
 • huidveroudering
  Huidveroudering? Nog even niet!
  Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Veel vrouwen zijn niet ontevreden over hun huid, maar storen zich wel aan de eerste tekenen van huidveroudering.
 • permanente-make-up
  Het gemak van permanente make-up
  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert.
 • wimpers
  ‘Dat lijntje op mijn wimpers moest dunner’
  Daniëlle: ‘Ik ben altijd al dol op make-up geweest en ik had al wel eens nagedacht over permanente make-up. Dat leek me vooral erg handig tijdens het sporten, op vakanties en ‘s ochtends bij het opstaan, want dan zie je er gelijk verzorgd uit.
 • gezichtsuitdrukking
  Door permanente make-up behoud jij je gezichtsuitdrukking
  Eén van de vele vervelende aspecten van (borst)kanker is dat je naast de ziekte ook te maken kan krijgen met haaruitval als gevolg van de chemokuren. Je verliest hierbij helaas niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen.
Toon meer >
Toon minder >