Bedrijfsnaam: Podozorg Beemster
Adres: Hobrederweg 29,
1462LK Middenbeemster
Telefoonnummer: 06-43450355
 • Voetverzorging
 • Podologie

Over ons

Bij podoloog Anja kun je terecht voor je voet-, knie-, heup- en rugklachten. Bij de praktijk in de Beemster wordt de diagnose gesteld door middel van een uitgebreid onderzoek, metingen, loopanalyses, voetscan en echografie.

Neem contact op via:

Artikelen van Podozorg Beemster

 • klachten
  Klachten door werkschoenen
  Veel banen eisen bepaalde kledingvoorschriften. Denk maar onder andere aan het personeel in een ziekenhuis, stewardessen, chauffeurs of postbezorgers. Ieder heeft zijn of haar eigen ‘uniform’ en daar hoort natuurlijk ook passend schoeisel bij.
 • klachten
  Reken af met je klachten!
  Als je een stuk hebt gewandeld, heb je vaak last van je rug. Ook in je heup voel je geregeld een zeurende pijn. Je hebt al van alles geprobeerd: van therapieën tot behandelingen. Achterin je schoenenkast ligt een stapel zolen die anderen jou hebben aangeraden, maar de klachten houden aan.
 • voetklachten
  Verborgen voetklachten zichtbaar
  Jolande (46) had al wel vaker gedacht aan een bezoek aan een podoloog vanwege pijn in de voet. Maar toen ze op een ochtend bij een tafeltje van één van haar leerlingen hurkte, besloot ze er echt werk van te maken. ‘De pijnscheuten in mijn voet had ik al veel vaker gevoeld, vooral als ik opstond na het slapen.
 • klompjes
  Van klompjes tot lekkere stappers….
  Voordat Wilja Happé 30 jaar geleden naar Californië emigreerde, woonde zij in de Zuidoostbeemster. Zij is daar nog vaak voor familie- en vriendenbezoek en gebruikt steunzolen van Voetcorrect / Podozorg Beemster.
 • voetklachten
  Stap jij af van voetklachten?
  Je wekelijkse hardlooprondje in het bos, een avondje uit op die mooie stiletto’s of een tripje met je geliefde viervoeter. Je beseft het misschien niet meteen, maar jouw voeten brengen je overal.
 • voetproblemen
  Dé oplossing voor voetproblemen
  Je zit op een terrasje met een heerlijk drankje en dat tafeltje waar je aan zit, wankelt maar heen en weer. Een paar keer verzet je de tafel, maar het wil maar niet lukken hem stabiel neer te zetten. Je krijgt niet de rust die je verdiend hebt na een drukke periode en uiteindelijk pak je een paar viltjes en leg je dat onder een van de pootjes.
 • kindervoeten
  Gezonde kindervoeten: een heel leven lang!
  De voeten van je kinderen maken een snelle ontwikkeling door. Heeft jouw kind voetklachten of problemen met de motoriek?
 • voeten
  Gebruik je voeten weer zonder pijn!
  Die fijne lange wandeling langs de duinen, dat gezellige avondje op de dansvloer met vriendinnen, of simpelweg boodschappen doen op zaterdag in de supermarkt. Je hebt het vaak niet door, maar jouw voeten brengen jou overal.
 • enkels
  'Ik blééf maar door mijn enkels gaan'
  Ik, Anne-Marie (42), leid een actief leven en werk drie dagen in een winkel, waarbij ik veel op en neer loop en vaak de trap op en af moet. Elke week ga ik een paar keer naar de fitness, volg groepslessen met vriendinnen en wandel veel met de hond.
Toon meer >
Toon minder >