Bedrijfsnaam: Praktijk Heart & Mind
Adres: Eufraatstraat 4,
3207 AA Spijkenisse
Telefoonnummer: 06-25322409
 • Coaching

Over ons

Bij Praktijk Heart & Mind kun je terecht voor HSP-coaching, kinder- en gezinscoaching, hulp bij burn-out /stress, reiki, coaching, yoga en meditatie.

Neem contact op via:

Artikelen van Praktijk Heart & Mind

 • kindercoaching
  Kindercoaching: je kind snel weer lekker in zijn vel!
  Opgroeien in deze tijd is niet altijd gemakkelijk voor kinderen. Er wordt hun druk opgelegd: zij moeten het goed doen op school en mooie cijfers halen, en tegelijkertijd ook uitblinken in een sport als voetbal of hockey én een verzameling vriendjes en vriendinnetjes hebben. Daarnaast worden zij met al die iPads, Facebook en Instagram blootgesteld aan een heleboel prikkels.
 • focus-houden
  Kun jij structuur en focus houden?
  Voor iemand met hoogsensitiviteit is de wereld soms een chaotische boel. Je hebt een drukke baan en thuis is de rust ook ver te zoeken bij je gezin. Ieder heeft zijn eigen drukke agenda en jij moet, naast je baan en het huishouden draaiende houden, ook de kinderen van en naar zwemles, hockey, voetbal en andere clubjes brengen.
 • prikkels
  Het loslaten van prikkels
  Je hebt het gevoel dat je nooit écht tot rust komt. Zelfs als je ’s avonds, uitgeput door de drukke dag, in je bed ligt, blijven de gedachten nog door je hoofd malen. De driftbui van je kind, het belangrijke gesprek morgen op je werk, de boodschappen die je nog moet doen, en ga zo maar door.
 • hoogsensitief
  Ben jij hoogsensitief?
  Je hebt afgesproken met je vriendin in een koffiecafé om daar gezellig te lunchen. Hoewel ze het niet duidelijk onder woorden brengt, merk je aan haar houding en gedrag dat je vriendin niet zo lekker in haar vel zit. Na de afspraak ben jij ineens ook een stuk minder vrolijk. Je collega naast je zit driftig op zijn toetsenbord te typen, en reageert geprikkeld als iemand hem uit zijn concentratie haalt.
 • hoog-sensitief
  Hoogsensitief tijdens de zomermaanden
  Je krijgt een berichtje van een vriendin met de vraag of je zin hebt om vanavond te komen barbecueën. Na dat terrasje van gister en dat middagje strand van afgelopen weekend ben jij doodop.
Toon meer >
Toon minder >