Bedrijfsnaam: Praktijk Munay-Ki
Adres: Ravensteijnweg 1A,
4337PG Middelburg
Telefoonnummer: 06-51757292
 • Coaching
 • Alternatieve genezing

Over ons

Bij Praktijk Munay-Ki ben je aan het juiste adres voor begeleiding en coaching op het gebied van dyslexie, discalculie, autisme, AD(H)D, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid. Mirjam Roemeratoe-Flipse werkt met volwassenen, kinderen én organisaties.

Neem contact op via:

Artikelen van Praktijk Munay-Ki

 • angststoornis
  Reken af met je angststoornis met EMDR-therapie
  Heeft angst een grip op jouw leven? Heb je een fobie waar je niet vanaf komt, die het dagelijks leven beïnvloedt?
 • burn-out
  Snel verlost van je burn-out!
  Wist je dat ruim één op de zeven werknemers aan burn-outklachten leidt? Dat is voor de werkgever een enorme kostenpost, maar voor de werknemer zelf is het ook allerminst een pretje.
 • faalangst
  Re-Attach therapie bij faalangst
  Heb je er weleens bij stilgestaan hoeveel er al van jouw kind verwacht wordt? In de huidige maatschappij worden er veel eisen gesteld.
 • stress
  Pak je stress aan met Re-Attach therapie
  Al bij het opstaan, ben je vaak zó moe dat je het gevoel hebt dat je er een hele dag hebt opzitten. Beneden hoor je de kinderen kibbelen over wie de afstandsbediening mag vasthouden, en dus het programma mag kiezen.
 • rouwverwerking
  Rouwverwerking: je hoeft het niet alleen te doen
  Een verlies kan behoorlijk ingrijpend zijn en een enorme impact hebben op je leven. Een sterfgeval van een dierbaar persoon is daarvan een heel duidelijk voorbeeld maar er zijn veel meer verliezen waarbij een rouwproces op gang kan komen.
 • eetbuien
  Je angsten weer de baas
  Het verwerken van een traumatische gebeurtenis is niet altijd even makkelijk. Vaak wil je iets dergelijks het liefst zo snel mogelijk vergeten en probeer je de draad van je vertrouwde leventje weer op te pakken.
 • eetbuien
  Last van eetbuien? Probeer EDMR!
  Na een flinke ruzie met je partner verlies jij jezelf niet alleen in die reep chocolade, maar grijp je ook naar een doos donuts. Ligt er een pak koeken in de la? Dan eet je die ook helemaal op. Als je een vervelend gesprek hebt gehad op je werk duik jij op de bank met een zak chips.
 • angst
  Laat angst je leven niet beheersen
  Je hoort dat ene nummer op de radio en je bent voor even terug in de tijd. Je ervaart weer dat geluk, hebt zin om te dansen, ruikt de zee en voelt opnieuw die vlinders in je buik. Je beleeft als het ware weer heel even die gebeurtenis van toen.
 • coaching
  Coaching wanneer je vastloopt op je werk
  Niet iedereen lukt het om elke dag weer uitgerust en vitaal aan een nieuwe werkdag te beginnen. Veel mensen zijn moe, hebben last van stress of zijn bang dat ze hun werk niet goed doen.
Toon meer >
Toon minder >