Bedrijfsnaam: Praktijk Nikhita
Adres: Rijnlust 32,
2804LC Gouda
Telefoonnummer: 06-44097094
E-mail:
 • Alternatieve genezing
 • Massage

Over ons

Monique Koger van Praktijk Nikhita biedt healing, reading, diverse massage- en meditatievormen aan. In haar praktijk in Gouda kun je ook terecht voor verschillende workshops.

Neem contact op via:

Artikelen van Praktijk Nikhita

 • rugpijn
  Last van rugpijn? Een massage helpt!
  Heb jij wel eens last van rugpijn? Zo gek is dat niet. Wist je dat vier op de vijf mensen hier wel eens last van heeft?
 • hooggevoelig
  Hooggevoelig? Probeer een ontspannende massage!
  Wanneer je een middag hebt bijgekletst met je vriendinnen, kom je met een overvol hoofd thuis. Je hebt behoefte aan stilte en rust zodat je alles even kunt laten bezinken. Van shoppen op een drukke zaterdagmiddag wordt jij alles behalve blij. De krioelende mensen in de winkelstraat en lange rijen bij de kassa en paskamers putten je uit.
 • babymassage
  Babymassage: goed voor je kindje én voor jou!
  Lawaai, licht, kou en warmte. Allerlei indrukken en prikkels die baby’s aan het begin van hun leven opdoen. Om zich veilig te voelen te midden van al die invloeden van buitenaf, hebben zij een gevoel van geborgenheid nodig. Wist je dat een babymassage van de ouder of verzorger kan helpen om deze gevoelens bij je kindje te versterken?
 • trillingen
  Trillingen als pijnbestrijder
  Hoofdpijn is één ding, maar wat je nu voelt is bijna niet te omschrijven. Toen je vanmorgen opstond voelde je je prima, maar plotseling ontstonden er allerlei vlekken in je zichtveld. Je voelde de bui al hangen, want dit heb je vaker meegemaakt: migraine.
 • healing
  Wanneer healing helpt
  Als je te maken krijgt met een drukke periode in je leven, dan kan dat al snel overweldigend zijn. Het is moeilijk om een stapje terug te doen en op zoek te gaan naar balans. Je hebt het namelijk druk op je werk en hebt een hectisch privéleven. Je agenda is overvol, omdat je geen nee durft te zeggen en niemand wilt teleurstellen.
 • klankschaalmassage
  Negatieve gevoelens wegtrillen met klankschaalmassage
  Negatieve gevoelens hebben we allemaal wel eens last van. Denk bijvoorbeeld aan stress vanwege je drukke baan en daarnaast sociale drukte. Je vliegt elke dag van hot naar her omdat je het gevoel hebt dat je aan alle verplichtingen moet voldoen. Je vriendinnen doen het ook, dus dan kan jij dat toch ook?
 • edelsteentherapie
  Weer pijnvrij door edelsteentherapie
  Je loopt al een tijdje rond met bepaalde klachten, fysiek of mentaal, waar je niet van afkomt. Je bent zelfs bij de huisarts geweest, maar dat heeft helaas niet veel opgeleverd. Je blijft last houden van je rug, je buik of van de akelige ervaringen uit je jeugd.
 • hoofdpijn
  Verlichting van hoofdpijn door massage
  Die bonkende pijn in je hoofd, gek word je ervan! Steeds vaker heb je er last van: hoofdpijn.
 • ontspanning
  Ga voor ontspanning in je hoofd en lichaam
  Rennen, hollen, vooral níét stilstaan én steeds verder gepusht worden. De maatschappij waar we ons in bevinden zorgt er soms voor dat we onszelf kwijtraken. Geen tijd meer voor je partner, verplichte etentjes met vrienden, en ga zo maar door.
 • babymassage
  Babymassage versterkt de band tussen ouder en kind
  Baby’s houden ervan om aangeraakt te worden. Gek is dat niet, want je baby zat negen maanden veilig en warm in de baarmoeder. De overgang naar de wereld daarbuiten is een enorme verandering, want baby’s kunnen alleen nog maar communiceren door te voelen.
Toon meer >
Toon minder >