Bedrijfsnaam: Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising
Adres: Brinkstraat 37,
3741AM Baarn
Telefoonnummer: 035-5421026
 • Schoonheid

Over ons

Het schoonheidsinstituut van Silvia Eising bestaat al sinds 1984 en maakt gebruik van de nieuwste apparatuur en technieken op het gebied van huidverjonging. De praktijk voor huidtherapie is er voor behandelingen als acnetherapie, camouflagetherapie, littekenbehandeling, definitief / progressief ontharen en lymf- en oedeemtherapie. Vergoeding van deze behandelingen is mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Neem contact op via:

Artikelen van Praktijk voor huidtherapie Silvia Eising

 • lymfoedeem
  Lymfoedeem en littekens na borstkanker
  Vrouwen met borstkanker kunnen na de behandelingen te maken krijgen met ongewenste vochtophopingen, ook wel ‘oedeem’ genoemd.
 • huidveroudering
  Goed nieuws: huidveroudering kun je verminderen!
  Of je nu komt voor een ontspannende schoonheidsbehandeling, permanente make-up, definitief ontharen, anti-ageing of de behandeling van je acnehuid of lymfoedeem komt, bij Schoonheidsinstituut/Praktijk voor Huidtherapie Silvia Eising vind je allerlei behandelingen op cosmetisch én paramedisch gebied onder één dak.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekken? Kom er van af met een peeling!
  Nu het volop zomer is, geniet jij optimaal van het heerlijke warme weer en het stralende zonnetje. Heerlijk: die eindeloze middagen op het terras, die slentertochtjes over het strand en de gezellige wandelingen met je kinderen in het park. Eén ding is zeker: de zon zorgt voor een opgewekt humeur. Maar waar je niet altijd bij stilstaat, is dat de zon een minder positieve invloed heeft op jouw huid.
 • excellage
  Mooi ouder worden? Aan de slag met Excellage!
  Jij hebt een duidelijke wens als het gaat om ouder worden. Wel die wijsheid die toeneemt naarmate de jaren verstrijken, maar niet die rimpels en verslapte huid graag. Om meteen maar met de deur in huis te vallen.
 • huid
  Is jouw huid al klaar voor de zomer?
  We hebben al wat zon gehad. Maar de echte dagen waar jij volop kunt genieten van de zomerzon, moeten natuurlijk nog beginnen! Jij kijkt uit naar de eindeloze vrije middagen en avonden waarop je op het terras kunt kletsen en lachen met je vriendinnen, onder het genot van een lekker drankje. Natuurlijk wil jij zo fris en stralend mogelijk de zomer trotseren.
 • zonbescherming
  Geniet van de zon met de juiste zonbescherming!
  Yes, het voorjaar is volop tot bloei gekomen. Dat betekent: genieten van heerlijk lange wandelingen in het park, van lange avonden op het terras en van slenteren op het strand met je gezin. Ook kijk je uit naar het moment dat jouw melkflessen een mooi zongebruind tintje zullen krijgen, zodat die luchtige jurkjes en rokjes jou éxtra mooi zullen staan.
 • huid
  Geef je huid een 'schone' boost!
  Nu de winter langzaam ons land verlaat en het warme voorjaarsweer in zicht is, ga je meer aandacht besteden aan je huid. Natuurlijk heb je in de winter ook al de nodige maatregelen getroffen om je huid de koude en gure tijden door te helpen. Maar deze hebben helaas niet afdoende geholpen: je huid is droog en grauwig.
 • anti-aging
  Anti-aging: een mooie huid voor nu én in de toekomst!
  Wás het maar mogelijk. Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloos perzikhuidje hebben. Want om eerlijk te zijn, baal jij best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen, en bij je mond en kin.
 • huidverzorging
  Optimale huidverzorging met deze producten en workshops!
  Je kijkt er reikhalzend naar uit: de voorjaarsmaanden. De geur van vers gemaaid gras in de lucht, eindelijk weer luchtige jurkjes en rokjes uit de kast kunnen trekken én een zacht lentezonnetje op je gezicht. Je kunt niet wachten tot je huid weer een gezonder kleurtje krijgt.
 • permanente-make-up
  Met permanente make-up prachtige lippen!
  Nieuw jaar, nieuwe jij’. Het nieuwe jaar vraagt gewoon om een nieuwe, sprankelende look. Dat kun je doen met een fris kapsel, een mooie nieuwe outfit én met make-up.
 • pigmentvlekken
  Pigmentvlekken behandelen met camouflagetherapie
  Telkens wanneer je in de spiegel kijkt stoor je je aan de vlekken in je gezicht. Ze zitten er altijd al, maar door de jaren heen lijken ze heviger te zijn geworden.
 • permanent-ontharen
  Jouw lichaam haarvrij? Start nu met permanent ontharen!
  Je kijkt in de spiegel en ziet een aantal haartjes op je kin verschijnen. Of je aait over je kin en voelt stoppeltjes. O nee! Bij een nadere inspectie valt het je op dat je op meer plaatsen in je gezicht beharing hebt.
 • acne
  Wat is acne?
  Verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren, dat is acne. De ingang van je huidporiën vernauwen of blokkeren en hierdoor ontstaat een hoop ellende: rode bultjes, verstoppingen en (onderhuidse) ontstekingen.
 • zonverzorging
  Zonverzorging is zoveel meer dan zonbescherming
  Jouw huid is erg kwetsbaar en hier moet je je hele leven zorg voor dragen. In de zomermaanden is extra bescherming niet verkeerd. Maak jij de juiste keuze voor de zon?
 • haarvrij
  Top tot teen haarvrij de zomer door
  Deze zomer heerlijk op het strand liggen. Wie wil dat nou niet? Natuurlijk wil je je niet druk maken over haar op bepaalde plekken van je lichaam.
 • voorjaarsverzorging
  Voorjaarsverzorging voor je huid
  Comfort, voeding, revitalisatie, zachtheid en regeneratie zijn dé kernwoorden van een héérlijke voorjaarsbehandeling voor jouw huid. Dat klinkt toch als muziek in je oren!
 • acne
  Acne: wat kun je eraan doen?
  We spreken van ‘acne’ als poriën met talg, bacteriën en vetzuren verstopt zijn. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de omliggende huid: er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen.
 • ontharen
  Volgende zomer haarvrij?
  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil?
 • vochtophopingen-in-armen-benen
  Vochtophopingen in armen of benen?
  Vrouwen met borstkanker kunnen na de behandelingen te maken krijgen met ongewenste vochtophopingen, ook wel ‘oedeem’ genoemd.
Toon meer >
Toon minder >