Bedrijfsnaam: Professioneel NLP trainer Adriana Adriaanse
Adres: Laagsestraat 32,
7637PB Oud-Ootmarsum
Telefoonnummer: 06-41487813
 • NLP training

Over ons

Adriana Adriaanse begeleidt mensen op hun levenspad. Daarbij gebruikt ze onder andere Neuro Linguïstisch programmeren (NLP).

Neem contact op via:

Artikelen van Professioneel NLP trainer Adriana Adriaanse

 • balans
  Werken aan de juiste balans in jouw leven
  Balans tussen privé en werk is onzin! Alsof werk iets is wat een eigen leven leidt en buiten de rest staat. Buiten familie, vrienden, hobby’s, sport, gezondheid, tijd voor jezelf enzovoort.
 • verwachtingen
  Verwachtingen, overtuigingen en illusies
  Ergens in een Ted-talk hoorde ik de stelling: ‘Wat verwachten wij van het leven’ versus ‘Wat verwacht het leven van ons’.
 • blueprint
  Ontdek je eigen blueprint
  Heb je je weleens afgevraagd wie je nu écht bent? Wie er tevoorschijn komt wanneer alle ‘schillen’ die gevormd zijn door je omgeving en wat je in het verleden hebt meegemaakt worden ‘afgepeld’?
 • balans
  Waar is de balans? Als werk en privé conflicteren
  Ken je dat gevoel van ‘Hoewel ik nu op mijn werk ben en straks een belangrijke meeting heb, moet ik nu eigenlijk bij mijn kinderen zijn?’ En dat je dan denkt ‘Ach, ze redden zich wel.
 • rollen
  Wij zijn meer dan onze rollen
  In het leven vervullen we verschillende rollen. Je zou kunnen zeggen dat dit een combinatie is van alles wat we zijn in ons dagelijks leven. Meestal niet tegelijkertijd.
 • doel
  Van gedachte naar het bereiken van jouw doel
  Alles wat er gebeurt, dat bestaat of gerealiseerd wordt, speelt zich af in een bepaalde omgeving. Je kunt de mooiste plannen en ideeën hebben maar als je niet in staat bent om ze in je leven te concretiseren schiet je daar weinig mee op. Om iets te realiseren en concreet te maken moet je eerst een duidelijk beeld voor ogen hebben.
 • denkrichting
  Ben jij ook op zoek naar denkrichting in je leven?
  Heb je het gevoel dat je op een keerpunt staat, een tweesprong of zelfs een driesprong, maar weet je niet welke kant je op moet? Of moet je een belangrijke beslissing nemen in je relatie, je carrière of je persoonlijke leven? Dat onbehaaglijke gevoel dat je maar niet kwijtraakt.
 • Denkrichting
  Towards pleasure and away from pain
  In welke context dan ook: mensen streven het geluk na, én doen moeite om pijn te vermijden. Deze krachten noem ik ‘denkrichtingen’, en deze denkrichtingen zijn bepalend voor zowel hun perceptie, en de keuzes en beslissingen die ze maken. Stel, mensen houden zich bezig met duurzaamheid en onze aarde.
Toon meer >
Toon minder >