Bedrijfsnaam: PTPepijn
Adres: Spoorstraat 23,
6663AE Nijmegen
Telefoonnummer: 06-52371486
 • Fitness

Over ons

Bij Personal Trainer en Bootcamp-instructeur Pepijn kun je terecht voor personal training, smalll group training, online coaching en voedingsadvies.

Neem contact op via:

Artikelen van PTPepijn

 • herfstdip
  Dit jaar geen herfstdip!
  Het is weer zover: de dagen worden korter. Warme herinneringen aan de zomer maken plaats voor natte, koude en donkere herfstdagen. Het guurder wordende weer zorgt ervoor dat je minder zin hebt om de deur uit te gaan en de welbekende herfstdip ligt al gauw op de loer.
 • bikinibody
  Kom maar op met die bikinibody!
  Nu het zonnetje zich volop laat zien, verruil jij je driewekelijkse sportroutine liever voor een slenterwandelingetje naar het park. Om jezelf daar vervolgens te installeren op je strandkleedje. Flesje rosé, stokbroodje met kruidenboter en chips binnen handbereik. Als je je ogen dichtdoet, droom je dat het voor áltijd zomer blijft.
 • personal-trainer
  Met een personal trainer back in shape
  Je neemt je voor om jezelf ’s avonds, als je kinderen op bed liggen, naar de sportschool te slepen. Maar als puntje bij paaltje komt, blijkt dat 1) je sportbroek nog in de was zit 2) de finale van ‘Take Two’ begint of 3) het regent buiten (écht niet dat je daar doorheen gaat). Voor je het weet zit je wéér op de bank in het gezelschap van een zak chips of popcorn (in plaats van kettlebells).
 • lichaam
  Waarschuwingen en groot onderhoud aan je lichaam
  Als je een auto hebt, weet je dat je deze moet onderhouden om er lang plezier van te blijven houden. Als de meter aangeeft dat de benzine (bijna) op is, ga je naar de pomp voor nieuwe benzine.
 • personal-training
  Samen fitter worden in het nieuwe jaar!
  Wil je ook fit het nieuwe jaar beginnen, maar zakt de moed je al in de schoenen wanneer je aan de sportschool denkt?
Toon meer >
Toon minder >