Bedrijfsnaam: R. Schreur Podotherapeut
Adres: Verlengde Meidoornstraat 9,
8091 DG Zwolle
Telefoonnummer: 038-4225952
 • Podotherapie

Over ons

Je voeten zijn essentieel. Daarom is het zo belangrijk om bij klachten hulp in te schakelen! En daarvoor staat R. Schreur Podotherapie graag voor jou klaar.

Neem contact op via:

Artikelen van R. Schreur Podotherapeut

 • voet
  Een voet beweegt nooit alleen
  De voet bestaat uit 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen. Een ingewikkelde samenstelling, waar we zuinig op moeten zijn. Het is vervelend als je pijn hebt aan of in je voeten, enkels, knieën, heupen of rug.
 • blessure
  Een blessure? De sportpodotherapeut weet raad!
  Een tennispartij, een voetbaltoernooi, een rondje wielrennen of hardlopen. Sporten is naast gezond ook leuk!
 • voeten
  Op goede voet(en)
  Sta je er weleens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet.
 • podotherapie
  Blessurevrij door (sport)podotherapie!
  Je wilt lekker trainen, goed in je vel zitten en optimaal presteren. Maar als je last hebt van blessures, kan dat vervelend zijn.
 • reumatische-voet
  Reumatische voet? Weet wat je doet!
  Bewegen en reuma: voor velen niet de meest ideale combinatie. Door de lichamelijke klachten zijn dingen als het maken van een wandeling of sportief bewegen niet erg aantrekkelijk. Ook het dragen van schoenen kan belemmerend zijn, omdat ze niet goed meer passen. Toch zijn beweging en het dragen van goede schoenen juist belangrijk voor je.
 • blessure
  Blessurevrij bewegen
  Jij bent sportief bezig: elke week ben je één of meerdere keren op de tennisbaan, de sportschool of de atletiekbaan te vinden. Die grotere hoeveelheid endorfine en energie die je van het sporten krijgt, zijn mooi meegenomen.
 • podotherapeut
  Kniepijn? Laat je helpen door een podotherapeut
  Sinds een paar weken heb jij je hardloopschoenen weer uit het stof gehaald. Een paar keer in de week ben je lekker aan het lopen in de buitenlucht. Heerlijk!
 • voeten
  Wanneer je rugklachten krijgt door je voeten
  Klachten aan de rug komen steeds vaker voor. ‘Dat is niet zo gek’, zegt podotherapeut Ruud Schreur. ‘Mensen zitten op jonge leeftijd al dagenlang in een vreemde houding met hun mobiele telefoon, achter de computer of op een bank.
 • voetverzorging
  Een goede voetverzorging: óók voor jou belangrijk
  Sta je er weleens bij stil dat je voeten iedere dag weer je hele gewicht dragen en je overal mee naartoe nemen?
 • voetklachten
  Rondlopen zonder voetklachten
  Je vrolijk gekleurde teennagels stralen je tegemoet wanneer jij je teenslippers of die modieuze sandaaltjes aantrekt. Het leuke aan die zomerschoenen is dat ze niet eens zo duur zijn. Voor een paar tientjes heb je al een nieuw paar espadrilles, slippers of open pumps. Veel steun bieden ze niet, maar ze matchen mooi bij je zomeroutfits.
Toon meer >
Toon minder >