Bedrijfsnaam: Re-sparkle
Adres: Petrusstraat 41,
4834WR Breda
Telefoonnummer: 06-51030375
 • Alternatieve genezing
 • Huidverjonging

Over ons

Bij Re-sparkle kun je terecht voor Access Bars sessies, Access Energetische facelift, Access Consciousness en verschillende cursussen body healing.

Neem contact op via:

Artikelen van Re-sparkle

 • detox
  Begin het jaar met een energetische detox
  Het begin van een nieuw jaar is voor velen een reden om de teugels weer strakker te trekken. Mensen nemen een stap terug, reflecteren op het afgelopen jaar en nemen zich voor om gezonder te leven.
 • dankbaarheid
  Ervaar de voordelen van dankbaarheid met Access Consciousness
  Van alle gedachten die we dagelijks hebben, is ongeveer 70% negatief. Velen van ons stoppen nauwelijks om dankbaar te zijn voor wat we hebben, maar hebben vooral oog voor wat we willen of (nog) niet kunnen. Pas als we alles hebben wat ons hartje begeert denken we gelukkig te zijn.
 • prikkelbaar
  Prikkelbaar? Laat je frustraties los met Access Bars
  De laatste tijd kun je steeds minder hebben. Je bent prikkelbaar, snel geïrriteerd en hebt een kort lontje. Als er ook maar iets niet gaat zoals je wilt, voel je de woede in je opborrelen.
 • slaapproblemen
  Slaapproblemen? Stop het piekeren met Access Bars!
  Elke avond is het weer hetzelfde liedje. Je maakt je klaar voor het slapengaan in de hoop dat je dit keer wel een goede nachtrust tegemoet gaat. Maar al snel malen de piekergedachten weer door je hoofd en is je lichaam te onrustig om de slaap te vatten.
 • immuunsysteem
  Ondersteun je immuunsysteem met Access Bars
  Een goede weerstand is in deze tijd ontzettend belangrijk. Waarschijnlijk denk je bij het ondersteunen van je immuunsysteem vooral aan gezonde voeding en supplementen. Maar ontspanning is een even essentiële vitamine voor je lijf.
 • aanraking
  Ontdek de kracht van aanraking met Access Body
  We leren nu meer dan ooit hoe essentieel aanraking is voor ons welzijn. Het gebrek aan huid-op-huidcontact laat ons inzien hoeveel behoefte we hebben aan een fysiek verbondenheid met anderen.
 • zelfvertrouwen
  Hoe meer zelfvertrouwen kan leiden tot betere keuzes
  Gaat kiezen jou moeilijk af? Sta je vaak twijfelend in de winkel en lukt het je niet om de knoop door te hakken als het gaat om belangrijke beslissingen in je leven? Waar anderen met gemak door het leven te lijken wandelen, blijf jij alsmaar stilstaan.
 • spiritualiteit
  Maak plaats voor spiritualiteit met Access Consciousness
  Iedereen is spiritueel, maar niet iedereen ontwikkelt deze kant van zichzelf. Misschien ben je van nature een spiritueel persoon, maar vind je hier in je dagelijks leven geen tijd voor. Of je vindt het wel interessant, maar hebt je hier eigenlijk nooit zo in verdiept.
 • sleur
  Vast in een sleur? Zo sta je weer vol in het leven
  Soms kan het dagelijks leven aanvoelen als een machine die verwacht dat jij moeiteloos meedraait. Maar op een gegeven moment gaat dat niet meer. Steeds opnieuw volg je hetzelfde ritueel, waardoor de dagen eentonig worden.
 • creativiteit
  Vind je creativiteit terug met Access Bars
  Vroeger leek het alsof je fantasie grenzeloos was. Je was het liefst de hele dag met pen en papier, verf en klei in de weer. Naarmate je ouder wordt, kun je deze onbeperkte creativiteit steeds meer uit het oog verliezen. Soms is dat een bewuste keuze, omdat je geen tijd hebt om je hobby te onderhouden, je passie verruilt voor bestaanszekerheid of er geen plezier meer uithaalt.
 • winterdag
  Winterdip? Laat negativiteit los en verbeter je leven
  Je kunt in de wintertijd een stuk minder goed in je vel zitten. De dagen zijn korter en de avonden zijn lang en koud. Het gebrek aan zonlicht en warmte in ons leven beïnvloedt ook onze energie.
 • angsten
  Afrekenen met je angsten
  Een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest’. Dit spreekwoord slaat voor jou de spijker op zijn kop. Door angsten laat jij je beperken in de keuzes waar je voor komt te staan.
 • rust
  Breng rust in je hoofd met Access Bars
  Ieder keer wanneer jij het ook maar een beetje druk hebt, slaat je hoofd op hol. De gedachten blijven maar doormalen en zijn niet meer te stoppen. Zodra je wakker bent begint het.
 • acces-bars
  Met Access Bars wordt je leven zoveel fijner
  Bij toeval had Joyce Elshout wel eens iets over Access Bars gehoord, maar ze had er niet verder over nagedacht. ‘Ik ging gewoon weer door met mijn dagelijkse dingen. Maar toch bleef het steeds naar boven borrelen en op een gegeven moment, zonder dat ik ooit zelf een sessie had ondergaan, ben ik gaan uitzoeken waar ik een cursus kon volgen om zelf dergelijke sessies te geven.
 • stress
  Stress: dé boosdoener van deze tijd
  Schokkend maar waar: de burn-out is tegenwoordig beroepsziekte nummer één in Nederland. Voorafgaand aan deze staat van mentale en lichamelijke uitputting gaat een periode van teveel stress. Heb jij ook het gevoel dat je teveel stress ervaart?
 • vermoeidheid
  Tackel je (over)vermoeidheid met Access Bars®!
  Natuurlijk: iedereen is weleens moe. Na een slechte nacht slapen bijvoorbeeld, of na een dag waarop er veel inspanningen geleverd moesten worden. Soms is moe zijn niet eens zo vervelend. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je lekker hard gesport hebt en daarna op de bank ploft, of wanneer je het hele huis aan kant hebt gemaakt en geniet van een heerlijk schone en fris ruikende ruimte.
 • stress
  Uit met de stress, in met de ontspanning
  Elke dag zet jij je 100% in voor je verantwoordelijke baan. Na een drukke werkdag moet je weer op tijd thuis zijn. Hoewel je eigenlijk ‘vrij’ bent, gaat er toch nog van alles door je hoofd.
 • Rimpels
  Wél minder rimpels en lijntjes, maar niet onder het mes!
  Naarmate je ouder wordt, vallen die rimpels, vouwtjes en lijntjes in je gezicht je steeds meer op. Zucht, was er maar een manier om je weer jonger te voelen er zo ook weer uit te zien.
Toon meer >
Toon minder >