Bedrijfsnaam: Reflexologiepraktijk Lisette
Adres: Trombonestraat 20,
3822CH Amersfoort
Telefoonnummer: 06-30894491
 • Voetreflexologie
 • Voedingsconsulent

Over ons

Bij Reflexologiepraktijk Lisette ben je aan het juiste adres voor voetreflexologie, babymassage en babyreflexologie.

Neem contact op via:

Artikelen van Reflexologiepraktijk Lisette

 • zwangerschapsklachten
  Je zwangerschapsklachten de baas
  Die zwangerschap waar je zolang naar hebt uitgekeken, lijkt in niets op die roze wolk die je je had voorgesteld. De eerste maanden was je alleen maar moe en misselijk en nu heb je last van je bekken, pijn in je rug en veel last van maagzuur.
 • voetreflextherapie
  Voetreflextherapie: ontsnap aan je drukke leven!
  We leven in een hectische en snelle maatschappij. We stellen hoge eisen aan onszelf en dat kan soms veel druk met zich meebrengen. Zo combineren we een relatie, gezin en een baan met elkaar, en daarnaast moet er ook ruimte zijn voor sociale contacten, sport en hobby.
 • zwangerschap
  Reflexologie ondersteunt jou bij je zwangerschap
  Wanneer je zwanger bent, wil je het beste voor je kindje. Je lichaam en geest zijn daar natuurlijk ook volop op aan het voorbereiden. Er groeit nieuw leven in jou en daar gaat dan ook veel energie naartoe.
 • reflexologie
  Hoe reflexologie kan helpen bij je menstruatiestoornis
  De menstruatie: de ene vrouw doorloopt deze dagen zonder problemen en de andere vrouw is er behoorlijk ziek van. Ook de dagen voordat je ongesteld moet worden, kunnen daardoor zwaar zijn.
 • kanker
  Weer contact met je lichaam tijdens kanker
  Wanneer je ziek bent, is je lichaam opeens van heel veel mensen. Medici raken het aan, onderzoeken het en opereren het wanneer nodig.
 • overgangsklachten
  Overgangsklachten? Weer in balans met reflexzonetherapie
  Midden in de nacht word je badend in het zweet wakker. Tijdens een vergadering probeer je achteloos de druppels van je voorhoofd te vegen, maar je weet dat dat slechts een tijdelijke oplossing is.
 • overgang
  Depressie door de overgang? Reflexologie helpt!
  In de jaren voor en na de laatste menstruatie bij vrouwen zoekt je lichaam door de veranderende hormoonhuishouding naar een nieuw evenwicht. In deze periode krijg je op een gegeven moment je laatste menstruatie, oftewel: je hebt te maken met de overgang.
 • burn-out
  'Reflexologie hielp mij mijn burn-out door'
  Janneke (39) vertelt: ‘Eigenlijk waren de signalen er al toen ik heel jong was. Ik was erg perfectionistisch. Ik wilde bijvoorbeeld alleen maar achten en negens halen, en tegelijkertijd ook nog allerlei bijbaantjes hebben. Ook toen ik ging werken, had ik de neiging om mezelf steeds te overvragen. Ik wilde degene zijn die er met de grootste en meest belangrijke projecten vandoor ging, zodat ik zo hoog mogelijk op de carrièreladder zou eindigen.
 • detox
  Detox: gezond en energiek de zomer in!
  Buiten staat de natuur volop in bloei en wordt het steeds zonniger, lichter en warmer. De mensen om je heen maken daar gretig gebruik van, en trekken eropuit om lekker te gaan hardlopen, bootcampen of fietsen. Maar bij jou moet de voorjaarspret nog landen. Al tijden voel je je suf en vermoeid, en die spijsverteringsklachten als buikpijn en obstipatie maken het er ook niet beter op.
 • stemmingswisselingen
  S.O.S. stemmingswisselingen!
  Je hebt eens een nachtje goed geslapen, en je stapt goedgemutst en opgewekt je bed uit. Fluitend stap je onder de douche, kleed je je aan en maak je zélfs een dansje voor de spiegel. ‘Ik kan ertegenaan!’ denk je.
 • overgang
  De juiste hulp tijdens de overgang
  Tessa, een montere vrouw van 47, nam contact met me op. Ze zei: ‘Lisette, ik zit niet lekker in mijn vel. Ik heb regelmatig slechte nachten, weinig energie en vage pijntjes in mijn rug en schouder. Ook mijn humeur is soms niet om naar huis te schrijven. Voel ik me eerst eigenlijk best fris en opgewekt, slaat mijn humeur plotseling om en krijg ik ineens een aanval van boosheid en verdriet.
 • voor-jezelf-zorgen
  'Goed voor een ander zorgen begint bij goed voor jezelf zorgen!'
  Als reflexoloog en als Hormoonfactortrainer is het mijn missie om de dames die in mijn praktijk komen, beter in hun vel te laten zitten. Door middel van onder andere reflexmassages zorg ik ervoor dat hun lichaam weer doet wat de bedoeling is.
 • stress
  Van je stress af met reflexologie en Hormoonfactortraining!
  Elke dag zet jij je vol in voor je verantwoordelijke baan. Na een drukke werkdag rijd je weer naar huis. Hoewel je vrij bent, breekt het zweet je uit door alles wat er door je hoofd gaat.
Toon meer >
Toon minder >