Bedrijfsnaam: Rein Skin & Beauty
Adres: Ariën Verhoeffstraat 16,
6811HH Arnhem
Telefoonnummer: 026-3826295
 • Huidverzorging
 • Huidverbetering

Over ons

Bij Rein Skin & Beauty kun je terecht voor allerlei behandelingen op het gebied van huidtherapie, gezichtsbehandelingen, definitief ontharen en visagie met minerale natuurlijke make-up. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten, vrij van parabenen, parfum, zeep en minerale oliën.

Neem contact op via:

Artikelen van Rein Skin & Beauty

 • plasmatherapie
  Je huid mooier door plasmatherapie!
  Jouw huid is je dierbaarste bezit en het is belangrijk om die gezond en vitaal te houden. Natuurlijk wil jij je huid beschermen tegen veroudering en oneffenheden.
 • bindweefselmassage
  Rein & bindweefselmassage
  Else: ‘Voor mijn leeftijd zie ik er nog best goed uit. Toch begon ik de afgelopen jaren steeds meer te merken dat de tijd niet stilstaat.
 • Wishpro
  Rein & WishPRO
  Marja: ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, stoor ik me aan mijn huid. Ik zie er zoveel ouder uit dan ik me voel. De oorzaak weet ik wel: ik heb altijd stevig gerookt en lag, toen ik nog jonger was, graag in de zon. Die leefstijl heeft mijn huid flink verouderd.
 • microneedling
  Rein & Microneedling
  Doffe ogen, donkere kringen, en fijne lijntjes die zich verspreiden rond mijn mond. Kraaienpootjes die mij gemeen toelachen. Nee, sinds ik de 40 ben gepasseerd, begin ik mijn jeugdige uitstraling echt te missen. Mijn huid heeft veel te voortduren, door mijn slaapgebrek en doordat ik vaak buiten te vinden ben.
Toon meer >
Toon minder >