Bedrijfsnaam: Road2Fit/Be More
Adres: Bos en Lommerplein 270,
1055RW Amsterdam
Telefoonnummer: 06-41816454
 • Afvallen
 • Leefstijlcoaching

Over ons

Wil jij meer weten over gezonder worden, fysiek en mentaal? De life coaches Hung Nguyen en Behrooz Tanori staan graag voor je klaar om je te helpen met jouw duurzame verandering. Door middel van begeleiding op het gebied van voeding, training en mentale coaching word jij uitgedaagd om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken en de beste versie van jezelf te worden.

Neem contact op via:

Artikelen van Road2Fit/Be More

 • fit
  Fitter leven? Vergaar kennis over voeding en training!
  Vraag jij je ook weleens af hoe ze het doen? Die superfitte mensen die toch ook gezond en lekker eten? Tja, weten wat je kunt doen om een gebalanceerd en gezond leven te leiden, kan best lastig zijn.
 • gezond
  Gezond en fit leven? Eis tijd voor jezelf!
  Je hebt de kreet vast wel eens voorbij horen komen: zitten is het nieuwe roken. Simpel gezegd kun je stellen dat je lichaam er niet bij gebaat is wanneer je niet genoeg beweegt. Maar ja, jij bent nu eenmaal hard aan het werk, en naast werk heb je een gezin en huishouden draaiende te houden en wil je ook nog vrienden zien.
 • lichaam
  Voeding, lichaam en geest als fundament voor succes
  Al langere tijd ben je niet blij met je spiegelbeeld. Je bent te zwaar, je voelt je onzeker en ongezond. Wanneer je naar slanke, gezonde vriendinnen kijkt, voel je je jaloers.
 • belemmering
  Doorbreek je grootste belemmering: jijzelf
  Je voelt de noodzaak tot verandering, maar je hebt geen idee hoe je het aan moet pakken. Telkens opnieuw maak je dezelfde keuzes, terwijl je eigenlijk wel weet dat je het beter anders kunt doen.
 • afvallen
  Afvallen: méér dan alleen op je eten letten
  Nu het toch echt bijna zomer is, wil jij maar al te graag dat die zorgvuldig opgebouwde laag wintervet plaatsmaakt voor een blokjesbuik. Maar helaas: dit is typisch zo’n gevalletje van ‘klinkt makkelijker dan het in werkelijkheid is.
Toon meer >
Toon minder >