Bedrijfsnaam: Sabrina's Threading
Adres: Zandwal 69,
3432ZK Nieuwegein
Telefoonnummer: 06-14367455
 • Wenkbrauwbehandeling

Over ons

Bij Sabrina's Threading ben jij aan het juiste adres voor het perfectioneren van je wenkbrauwen. Ook kun in je in deze salon terecht voor het bleken van je tanden.

Neem contact op via:

Artikelen van Sabrina's Threading

 • donshaartjes
  Reken af met donshaartjes!
  Met een temperatuur van vijfentwintig graden en een stralende zon is het een perfecte zomerdag. Heerlijk! Maar op het moment dat jij in de binnenspiegel van de auto kijkt, is je opgewekte stemming ineens foetsie. Die zonnestralen blijken een nadeel te hebben: je donshaartjes op je wangen en boven je lip zijn ineens wel érg goed te zien.
 • wenkbrauwen
  Wonderschone wenkbrauwen
  Mooie feestelijke jurk: check. Mooie bijpassende pumps, clutch en sieraden: check. Ook ben je naar de kapper geweest, zodat je lokken mooi glanzen tijdens de feestdagen. Maar tóch mist er iets, zie je als je in de spiegel kijkt.
 • threading
  'Door threading zien mijn wenkbrauwen er strak uit!'
  Romy (29): ‘Daniëlle en ik vierden deze zomer dat we al 25 jaar vriendinnen zijn. We kennen elkaar sinds groep 1 van de basisschool en zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Ook niet toen we allebei naar een andere plaats verhuisden om daar te gaan studeren.
 • epileren
  Epileren met draad: dé echte eyeopener!
  Jouw wenkbrauwen zijn de meest opvallende eigenschappen van je gezicht. Ze zijn bepalend voor je uiterlijk en hoe je overkomt op anderen.
Toon meer >
Toon minder >