Bedrijfsnaam: Schell Fysiotherapie
Adres: Lange Nobelstraat 30,
4301 HG Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-413947
 • Fysiotherapie

Over ons

Schell fysiotherapie fungeert als een professionele, klantgerichte en innovatieve lokale fysiotherapieprakrijk. Waar wordt gestreefd naar het beantwoord op een wetenschappelijk verantwoorde manier en binnen de zorgvisie passende.

Neem contact op via:

Artikelen van Schell Fysiotherapie

 • heupklachten
  Eerste hulp bij heupklachten
  Ook als je niet beweegt voel je het, die vervelende heuppijn. Veel mensen krijgen op een punt in hun leven last van heupklachten, met als gevolg verminderde mobiliteit. Lopen, liggen, zitten: allemaal doet het zeer.
 • elleboogklachten
  Elleboogklachten? Weer vrij bewegen, blij bewegen!
  Een gezond lichaam is zo normaal, totdat het dat ineens niet meer is. Wanneer we ziek worden, bijvoorbeeld, of wanneer we pijn krijgen wanneer we het niet verwachten.
 • bekkenklachten
  Luisteren naar je lichaam
  Jong of oud, man of vrouw, bekkenklachten kunnen bij iedereen voorkomen. Deze kunnen mild zijn, maar ze kunnen je ook hinderen in je dagelijkse functioneren.
 • fysiotherapie
  Fysiotherapie voor je kind
  Fysiotherapie is ontzettend effectief bij het behandelen van uiteenlopende lichamelijke klachten. Veel mensen krijgen op een punt in hun leven te maken met een fysiotherapeut, of dat nou is na een operatie, ongeval, blessure of klacht die maar niet verdwijnt.
 • blessure
  Operatie of niet?
  Met een blessure of aandoening ken je de vier muren van de huisarts waarschijnlijk als je eigen woonkamer. Je huisarts stelt een operatie voor, maar eigenlijk voel je je daar helemaal niet zo prettig bij.
 • dry-needling
  Het nut van dry needling!
  De vraag als iemand voor het eerst hoort van dry needling is simpel: wát is het? Soms heb je ervan gehoord via ervaringen van vrienden of familie.
 • hoofdpijn
  Geen quick fix!
  De dag is nog niet halverwege en je hebt alweer moeite met concentreren. Je sluit je ogen en drukt je handen tegen je slapen, maar ook dat verlicht de pijn niet.
 • sportblessures
  Sportblessures; liever voorkomen dan genezen!
  Eén van je voornemens van het nieuwe jaar was om nu eindelijk eens van die overtollige kilo’s af te komen. Naast het feit dat je je eetgewoontes drastisch hebt aangepast, voor jou voorlopig geen suikers, snacks en wijntjes meer, ben je ook ineens fanatiek gaan sporten. Op die manier verbrand je extra calorieën nietwaar?
 • hakken
  Klachten door het lopen op hakken
  Het beeld wat wij nog steeds hebben is dat hoge hakken vrouwelijk en sexy zijn en staan geweldig onder bijna elke jurk, jeans of rok. Maar wat weinig vrouwen weten, is dat het lopen op hakken ook grote nadelen voor ons lichaam heeft. Door het lopen op hakken ga je eigenlijk op de tenen lopen, waardoor je gedwongen wordt met een holle rug te gaan lopen.
 • oude
  Word ik ooit weer de oude?
  Wanneer je kanker hebt gehad, overheerst natuurlijk in eerste instantie vooral de opluchting en blijdschap dat je alles achter de rug hebt en weer beter bent. Toch kunnen er nog (blijvende) restverschijnselen zijn, waar je behoorlijk last van ondervindt.
 • pijn
  Au! Pijn aan je knie
  Je bent aan het sporten hebt net het eerste sprintje achter de rug. Plots voel je het weer, die pijnsteek bij de knie. En dat net terwijl het de vorige keer zo goed ging. Het leek echt over te zijn, maar niets is minder waar.
 • reuma
  Hardlopen terwijl je reuma hebt
  Wat doe jij als je ergens in je lijf pijn ervaart, bijvoorbeeld als gevolg van een kneuzing? Misschien ben je net als veel mensen geneigd om rust te nemen. Een heel logische en verstandige gedachte,want zo kan je lichaam herstellen.
 • klachten
  Laat klachten je doel niet in de weg staan!
  Je bent steeds zo moe. Na een dag achter je beeldscherm te hebben gezeten, heb je vaak een dove arm en een zere nek. Die pijn vreet energie en zorgt ervoor dat je na je werk amper nog puf hebt om leuke dingen te doen. Aan sporten moet je al helemaal niet denken.
 • kniepijn
  Kniepijn, blijf er niet mee rondlopen!
  Au! Wéér die pijn in je knie. Je hebt er een tijd lang eigenwijs mee rond gelopen, maar je merkt nu écht dat je steeds gehinderd wordt door pijn in je knie.
 • rugpijn
  Waarom je moet blijven bewegen bij rugpijn
  Maar liefst 44% van de Nederlanders heeft wel eens lage rugpijn. Ruim anderhalf miljoen mensen gaan ermee naar de huisarts en één op de twintig komt bij de fysiotherapeut terecht. Wat zijn de oorzaken van die rugklachten?
 • appnek
  Appnek of Gameboyrug?
  We bewegen met z’n allen steeds minder. Vooral sinds de opkomst van de televisie zitten we binnen en hangen we op de bank. Voor kinderen werd begin jaren 90 de Gameboy geïntroduceerd, het eerste handcomputerspel.
 • RunningSmart
  RunningSmart: unieke tool voor hardlopers
  Het mooie weer komt er binnenkort weer aan en dus gaan veel mensen weer aan de slag met hun conditie. Een gemakkelijke en goedkope manier om dit te doen is hardlopen. Helaas zijn er een aantal hardloopprobleempjes die zich kunnen voordoen.
 • klachten
  Het zijn gelukkig klachten die weer overgaan'
  Stefan van 14 kwam met zijn moeder naar de praktijk vanwege knieklachten. Stefan zit op hockey en voetbalt vrijwel iedere dag buiten met zijn vrienden.
Toon meer >
Toon minder >