Bedrijfsnaam: Schoonheidssalon Beautynez by Agnes
Adres: Westlandseweg 10,
2291PG Wateringen
Telefoonnummer: 06-13580855
 • Huidverzorging
 • Microdermabrasie
 • Huidverbetering

Over ons

Bij schoonheidssalon Beautynez by Agnes ben je op het juiste adres voor huidbehandelingen. Je kunt er terecht voor huidproblemen zoals acne of couperose, maar ook als je toe bent aan een ontspannende schoonheidsbehandeling.

Neem contact op via:

Artikelen van Schoonheidssalon Beautynez by Agnes

 • huidverbetering
  Huidverbetering doe je samen
  Jouw huid heeft het in de koudste maanden van het jaar flink te verduren. Aan de ene kant is daar de kou en gure wind, en aan de andere kant de warme en droge lucht binnenshuis.
 • winterbehandeling
  De winterbehandeling: laat die winter maar komen!
  Met een nat en koud seizoen voor de deur wordt er weer het nodige van je huid gevraagd. Je staat er wellicht niet zo bij stil maar je huid heeft veel te lijden onder continu wisselende omstandigheden. Het ene moment bijt een snijdende wind in je gezicht of voel je de vrieskou en het volgende moment ben je weer binnen in de droge verwarmingslucht.
 • kanker
  ‘Door de kanker kan ik genieten van kleine dingen’
  In het voorjaar van 2019 liep alles op rolletjes voor Agnes van der Zande, eigenaresse van Schoonheidssalon Beautynez by Agnes. Ze zat lekker in haar vel en haar salon draaide goed.
 • zomerbehandeling
  Stralen door de zomerbehandeling!
  Heerlijk, de tijd van ijsjes eten op het terras, slenteren over het strand en lange wandelingen in het park is eindelijk aangebroken. Je hebt jezelf al getrakteerd op een mooie nieuwe bikini en op een nieuwe, frisse coupe. Ja, jij bent hélemaal klaar voor die heerlijke zomermaanden.
 • microdermabrasie
  Een stralende huid dankzij microdermabrasie!
  Nu het zonnetje zich vaker laat zien, wil jij niets liever dan je wintervelletje gedag zeggen. Niet meer rondlopen met een ruwe huid, met oneffenheden en duidelijker zichtbare rimpeltjes en lijntjes . Hier wil je natuurlijk een heerlijk zachte, glanzende en egale huid voor terug.
Toon meer >
Toon minder >