fbpx
Bedrijfsnaam: Schoonheidssalon De Rode Pilaren
Adres: Lombardstraat 6,
4461AG Goes
Telefoonnummer: 0113-250515
 • Voedingsmiddelen
 • Huidverzorging
 • Make-up

Over ons

Bij de Rode Pilaren ben je aan het juiste adres voor gezondheid, uiterlijke verzorging, afslanken, gezonde voeding, sportvoeding en supplementen. 'Bewust omgaan met voeding en beweging is de belangrijke boodschap van De Rode Pilaren.

Neem contact op via:

Artikelen van Schoonheidssalon De Rode Pilaren
 • klei
  De kracht van klei
  Het gebruik van klei heeft een lange geschiedenis. Bijna iedere bevolking heeft wel kleibehandelingen in hun (therapeutische) tradities. Maar wat is klei eigenlijk precies?
 • nagellak
  Alles over... de duurzame nagellak van Boho cosmetics
  Je handen zijn je visitekaartje. Daarom wil je ze goed verzorgen met een voedende handcrème. En het oog wil ook wat. Wat dacht je van een mooi kleurtje op je nagels?
 • huidveroudering
  Huidveroudering: dit kun je doen
  Rimpels, lijntjes en een slappe huid: je ontkomt niet aan huidveroudering. Bij een gemiddelde volwassene duurt het celvernieuwingsproces ongeveer 28 tot 30 dagen. Dat betekent dat je huid zich iedere maand volledig vernieuwt. Maar naarmate je ouder wordt, vertraagt dit proces. Dan kan het wel 50 à 60 dagen duren voordat het celvernieuwingsproces is voltooid.
 • huid
  5 tips voor een mooie huid
  Je zou kunnen zeggen dat onze huid het grootste orgaan is, een rekbaar pantser dat zorgt dat vloeistoffen gecontroleerd ons lichaam kunnen verlaten. Of dat onze huid deel is van ons immuunsysteem door ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Maar dan gaan we aan iets belangrijks voorbij.
 • make-upadviesdagen
  Kom langs tijdens de make-upadviesdagen!
  Zeg eens, hoe tevreden ben jij met de cosmeticamerken die jij op dit moment gebruikt? Dat is misschien een rare vraag, omdat je er niet bij stilstaat. Maar veel mensen kiezen een product van een bepaald merk en blijven daar jarenlang, zo niet hun hele leven, aan trouw.
Toon meer >
Toon minder >