Bedrijfsnaam: Schoonheidssalon Prinsenhuys
Adres: Prinsegracht 75A,
2512EX Den Haag    5804 km
Telefoonnummer: 06-88808628
 • Schoonheid

Over ons

Bij Schoonheidssalon Prinsenhuys kun je terecht voor schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, acnebehandelingen, micro-needling, harsbehandelingen, wimperextensions en manicures.

Neem contact op via:

Artikelen van Schoonheidssalon Prinsenhuys

 • Ontharing
  Klaar voor de zomer met een wax- of harsbehandeling!
  Tijdens de lockdown stond ontharen niet bepaald hoog op je lijst met prioriteiten. Niemand die ernaar omkeek als je niet gladgeschoren voor de dag kwam, of stiekem een wintervachtje begon te kweken. Maar met de zomer in aantocht begin je wellicht toch weer de behoefte te voelen om een fijne, gladde huid te hebben.
 • onrustige-tienerhuid
  Onrustige tienerhuid? Reken af met acne en onzuiverheden
  Het leven van een tiener gaat niet over eenhoorns en regenbogen. Je krijgt te maken met razende hormonen, een achtbaan aan emoties en allemaal ervaringen en verantwoordelijkheden die nieuw voor je zijn. Daar komt nog eens bij dat je huid allerlei veranderingen ondergaat en overal gevoelig voor lijkt te zijn.
 • voorjaarsbehandeling
  Verwen jezelf met een voorjaarsbehandeling: van wimperlifting tot manicure!
  Het voorjaar is in volle gang en eindelijk kun je weer bij de schoonheidsspecialist terecht. Een mooie kans om jouw uiterlijke verzorging wat extra aandacht te gunnen. Want zeg nou zelf: zien jouw nagels en wenkbrauwen er na al die maanden lockdown nog op hun best uit?
 • huidverzorging
  Veelvoorkomende huidproblemen tijdens lockdown: ons advies
  Tijdens de lockdown iets minder bezig met huidverzorging? Je zal niet de enige zijn. Je ziet minder mensen, je komt minder op feestjes… Hierdoor heb je ook minder redenen om echt tijd in je huidverzorging te stoppen.
 • ontspanningsbehandeling
  Kerststress? Ga voor een ontspanningsbehandeling
  Kerst en nieuwjaar zien er dit jaar een stuk anders uit dan eerdere jaren. Je hele leven heeft er immers anders uitgezien dit jaar. Het thuiswerken, opletten en afwegen begint langzaam zijn tol te eisen.
 • wenkbrauwen
  De wenkbrauwen van je dromen
  Je staat steeds maar weer voor de spiegel in je wenkbrauwen te plukken. Toch ben je steeds minder tevreden met het resultaat. Het lijkt alsof je wimpers en wenkbrauwen, wat je ook probeert, altijd net niet zitten. Het is alleen niet gemakkelijk om voor de spiegel je wenkbrauwen zelf te tekenen.
 • gevoelige-huid
  Gevoelige huid? Ga voor natuurlijke cosmetica met Neoderma
  Je kunt allerlei redenen hebben om een nieuw product te kopen. Soms is het tijd om jezelf even te trakteren en een nieuw beautyproduct te kopen. Het kan ook zijn dat je juist een specifiek huidprobleem hebt dat je wilt verhelpen met het product. Alleen niet iedereen wordt blij van iedere crème.
 • acne
  Acne? Probeer een Bio-Peeling!
  Als je last hebt van acne, dan herken je het vast. Telkens weer andere crèmes proberen, bij iedere nieuwe reiniger hopen op beterschap. Steeds weer hopen op een wondermiddel dat de puistjes eens echt zal verminderen.
 • haargroei
  Zonder ongewenst haargroei de zomer door!
  Langzamerhand lopen de temperaturen weer op en kun je de korte broeken, jurkjes of rokjes weer uit de kast halen. Heerlijk, die zonnige dagen! Zo kun jij tenminste lekker werken aan je bruine tint, genieten van de buitenlucht en weer alles uit de langere dagen halen.
 • huidveroudering
  Tips & tricks tegen huidveroudering!
  We kennen het allemaal: die vervelende kraaienpootjes wanneer je lacht of je rimpels die elke dag wat dieper lijken te worden. Huidveroudering is echter onvermijdelijk. Helaas kunnen we de oneffenheden niet in een vingerknip laten verdwijnen, maar dat is geen reden om de handdoek in de ring te gooien.
 • carboxy-therapie
  Carboxy Therapie hielp mij van mijn acne af’
  Tijdens mijn puberteit had iedereen om mij heen last van acne. Ik had daarentegen nergens last van en was zelfs ontzettend blij dat ik die dans was ontsprongen. Ten onrechte, blijkt nu.
 • jonge-huid
  Een gezonde en jonge huid met de Dermaroller!
  Dat de tijd zijn sporen achterlaat op je huid, dat is heel normaal. Of je nu lacht, fronst of praat, al deze herhalende bewegingen etsen rimpeltjes en fijne lijntjes in je huid. Maar ook kun je te maken krijgen met littekentjes, en de zon zorgt voor pigmentvlekjes.
 • lichttherapie
  Herstel je huid met lichttherapie
  Tijdens de donkere wintermaanden kun je wel wat extra licht gebruiken. Dit geldt ook voor je huid. In de jaren tachtig werd led-lichttherapie ontwikkeld door NASA om wondgenezing en weefselgroei in de ruimte te verbeteren.
 • acne
  Eindelijk geen last meer van acne!'
  Toen ik in de puberteit ontzettend last kreeg van acne, vond ik dat natuurlijk verschrikkelijk.’, vertelt Ellen. ‘Ik veranderde van een spontaan en open meisje in een onzekere puber. Ik verstopte mijn huid onder dikke lagen foundation die, zo weet ik nu, een paar tinten te donker was en had altijd het gevoel dat mensen naar me keken.
 • verzorgingsproducten
  Tips & tricks: vind de juiste verzorgingsproducten!
  Er komen steeds meer verschillende huidverzorgingsproducten op de markt. Op zich een goed teken, want geen enkele huid is immers hetzelfde!
 • huid
  VI Peel: trakteer je huid ook op een cocktail
  Natuurlijk wil jij ook een mooie, stralende huid tot op late leeftijd en daarom zorg je er goed voor. Huidveroudering kun je echter niet tegenhouden en ook huidproblemen zijn in veel gevallen niet te voorkomen, maar dat betekent niet dat je je erbij neer hoeft te leggen.
 • acnelittekens
  Acnelittekens? Weg ermee!
  In je puberteit had je behoorlijk last van jeugdpuistjes. De tijd van acne ligt gelukkig al weer jaren achter je, maar het heeft wel zijn sporen achtergelaten. Duidelijk zichtbare littekens van die destijds ontstoken talgkliertjes ontsieren je wangen.
 • schoonheidsspecialiste
  Verliefd op het vak: schoonheidsspecialiste Joyce Chou
  ForYou is er dol op: mensen die met plezier en liefde over hun vak kunnen vertellen. Daarom vragen wij regelmatig leuke ondernemers het hemd van het lijf.
 • VI-Derm
  Zorgeloos van de zon genieten met VI Derm!
  Je kent het wel. ‘s Ochtends smeer je je gezicht in met een laagje zonbeschermer. Het valt je al op dat het product een vettig, witgekleurd laagje achterlaat op je huid. Vervolgens breng je je foundation, concealer, mascara en je andere beautyproducten aan. De eerste minuten of uren van de dag lijkt het nog goed te gaan.
 • stress
  Heeft stress sporen op jouw huid achtergelaten?
  Stress. We kennen het allemaal, en geen van ons zit erop te wachten. Stress brengt namelijk allerlei negatieve effecten met zich mee.
 • Huid
  Weer een gladde, gezonde en prachtige huid!
  Nu het zonnetje heeft plaatsgemaakt voor guur weer en donkere luchten, vallen allerlei onzuiverheden in je gezicht jou een stuk meer op. Je hebt bijvoorbeeld last van rode plekjes en puistjes, droge plekken, opvallende groeven en lijntjes en andere vormen van vervelende onrust.
Toon meer >
Toon minder >