Bedrijfsnaam: Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn
Adres: Johan Jongkindrade 285C,
2908CC Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010-2280212
 • Alternatieve genezing
 • Selfcare

Over ons

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn is opgezet door Sandra Valk. Het spiritueel opleidingscentrum biedt trainingen, opleidingen en consulten aan op het gebied van bewustzijn, healing, mediumschap en energetische therapie. Ook worden er activiteiten aangeboden zoals yoga en spirituele bewustzijnsavonden.

Neem contact op via:

Artikelen van Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn

 • zelf-heling
  Maak van 2020 jouw jaar met zelf-heling!
  Zoals aan ieder jaar, begon je ook vol goede moed aan 2019. Dít zou het jaar worden dat je eindelijk een baan vindt die bij je past, dít zou het jaar zijn dat je voor jezelf opkomt en keuzes durft te maken waar jij gelukkig van wordt. Nu het einde van het jaar ineens bijna daar is, word je onbewust gedwongen om terug te kijken naar de afgelopen 12 maanden, maar dat is best confronterend.
 • energetisch-zelfhealing-therapeut
  Ga aan de slag als Energetisch Zelfhealing Therapeut!
  Krijg je vaak te horen dat je mensen zo op hun gemak stelt? Dat ze hun verhaal goed bij je kwijt kunnen? Merk je dat mensen jou altijd weten te vinden als ze hulp nodig hebben bij het maken van beslissingen of wanneer ze behoefte hebben aan sturing in hun leven? Handel je uit intuïtie, wil je dit verder ontwikkelen en ook andere mensen helpen bij deze ontwikkeling?
 • lichaam
  Keer terug naar je lichaam
  Ziektes en fysieke klachten zijn onderwerpen waar we het liefst niet over nadenken. Toch is het de bedoeling dat we door moeilijke processen heen gaan. Het gaat namelijk om de ervaring.
 • zelfhealing
  Baas over je eigen geluk met zelfhealing
  Misschien herken je het wel: je bent moe, maar je kunt slecht slapen en je dagelijkse leven vraagt veel van je. Stress op je werk, een gezin dat al je aandacht opeist. Eigenlijk heb je al tijden het gevoel dat je niets meer voor je eigen geluk doet, maar je weet ook niet precies wat je nu eigenlijk mist.
 • contact
  Het contact met jezelf kwijt? Dat los je zó op!
  Denk jij weleens bij jezelf: ‘Is dit het nou?’ Je werkt je drie slagen in de rondte, hebt een gezin en vrienden, maar eigenlijk zitten er te weinig uren in een dag om rustmomentjes in te bouwen. Ergens knaagt er iets.
 • baas
  Baas worden over je leven? Dat kun je trainen bij Sensibel!
  Vroeger keek je enorm uit naar het verantwoordelijke bestaan van een volwassene. Maar nu het eenmaal zover is, merk je dat er wel heel veel van je gevraagd wordt. Na je werk ‘moet’ je meteen naar huis om een maaltijd te bereiden en de was te doen. Daarna ren je weer de deur uit om je kind naar de sportclub te brengen.
 • juiste-plek
  ‘Nu weet ik dat ik op de juiste plek beland ben’
  ‘Hoe ik in dit vak ben beland? Héb je even? Als kind wist ik mij geen raad met mijn gevoeligheid. Dat kwam doordat ik ook niet beter wist.
 • zelfheling-therapeut
  Maak het verschil als Energetisch Zelfheling therapeut
  Vijftien jaar geleden behaalde jij je diploma. Sindsdien doe jij wat er van je verwacht wordt om een succesvol leven te leiden – een goede baan zoeken, samen met je geliefde een huis kopen, en je een slag in de rondte werken om die promotie binnen te slepen. Op de momenten dat je eens lekker thuis bent, moet jij bijkomen van de stress.
 • sensibel
  Sandra Valk: het gezicht achter Sensibel
  Met allergieën voor bijna álles was ze volgens haar artsen ‘kampioen gevoeligheid’. Maar intussen is zij erachter dat deze gevoeligheid juist haar allergrootste kracht is. In een interview met ForYou vertelt energetisch coach, therapeut én docent Sandra Valk (48) hoe zij haar spirituele kwaliteiten ontdekte en ontwikkelde, én inmiddels ook succesvol inzet voor andere mensen.
 • therapeut
  Werken als Energetisch Zelfheling Therapeut: iets voor jou?
  Wil jij graag mensen helpen die rondlopen met klachten als chronische vermoeidheid, een burn-out of een traumatische ervaring? Wil jij leren je intuïtie te ontwikkelen? Werken met energie?
 • meditatie
  Met meditatie zijn wie je wilt zijn
  Soms heb je zoveel last van stress, vermoeidheid of fysieke klachten dat je even niet meer weet hoe je verder moet.
 • spirit
  Maak kennis met je spirit!
  Als mensen eenmaal kennismaken met hun ‘spirit’ en erachterkomen dat zij allemaal scheppende wezens zijn, begint het echte avontuur. Ze komen dan tot rust en beginnen te luisteren naar hun hart. Steeds meer mensen ontdekken dat zij zelf in staat zijn om het leven te creëren dat zij werkelijk wensen.
 • positief-denken
  Gelukkig worden? Je kunt het leren!
  Hoe sta jij in het leven? Bekijk je alles zoveel mogelijk van de positieve kant en stap je snel over teleurstellingen heen?
Toon meer >
Toon minder >