Bedrijfsnaam: Simona Linskens
Adres: Oude Kerkstraat 3,
5861BM Wanssum
Telefoonnummer: 06-53364164
 • Coaching

Over ons

Als wetenschapper en inmiddels 35 jaar yoga-beoefenaar heeft Simona alle competenties in huis om jou succes te laten boeken op alle gebieden van jouw leven: gezondheid, werk, relaties en privé. Dit doe ze door middel van workshops over emotionele intelligentie in combinatie met de praktische toepassing van HeartMath.

Neem contact op via:

Artikelen van Simona Linskens

 • jezelf
  Hoe goed ken je jezelf?
  Als we een nieuw apparaat kopen, lezen we eerst de gebruiksaanwijzing door om te ontdekken hoe het werkt. Maar over onszelf is er geen gebruiksaanwijzing. Waarschijnlijk denk je dat je jezelf wel ongeveer kent.
 • olifant
  Olifant in het web
  Geef je jezelf voorrang als het gaat om je gezondheid en je welzijn? Of neem je, net zoals veel andere mensen, te weinig tijd voor jezelf om te ontspannen en op te laden? Hoe zou het zijn als jij binnen enkele minuten op het werk, thuis of zelfs onderweg kan ontladen en weer opladen zonder dat anderen het in de gaten hebben?
 • gedrag
  Doorbreek negatieve gedragspatronen met hart-breincoherentie
  Een nieuw jaar is aangebroken en je hebt besloten om het he-le-maal anders te doen. Het enige probleem is: dit had je je vorig jaar ook voorgenomen. En het jaar daarvoor.
 • angstig
  Is jouw kind angstig op school? Hart-breincoherentie helpt
  Ieder kind is wel een keertje bang, vreest dat het iets niet goed kan of ervaart angst voor een bepaalde ervaring. Maar bij teveel angst kan er sprake zijn van te weinig zelfvertrouwen en zal het kind deze gevoelens in veel situaties ervaren. Ook kan het op den duur een belemmering gaan vormen op school.
 • lichamelijke-klachten
  Lichamelijke klachten? Hart-breincoherentie helpt.
  Steeds vaker heb je last van die vervelende hoofdpijn, aanhoudende obstipatie of misselijkheid. Je hebt al van alles geprobeerd, maar niets lijkt een echte oplossing te bieden. En ook vind je het moeilijk om een directe aanleiding aan te wijzen.
 • hypnotherapie
  De rol van emotionele intelligentie bij hypnotherapie
  Ons brein heeft veel meer mogelijkheden dan we onszelf realiseren. Want onbewust kan je brein je enorm belemmeren in je dagelijks leven. Wanneer je last hebt van negatieve gedachten, of vasthoudt aan nare gebeurtenissen in je leven, kan het zijn dat je maar moeilijk tot successen komt.
 • emotionele-veerkracht
  Succes op je werk door emotionele veerkracht
  Elke dag ga je naar je werk, maar merk je dat er iets mist. Misschien zit je niet op de goede plek in je huidige baan, maar lukt het niet daar te komen waar je zou willen zijn. Of je bent onzeker over je kwaliteiten en durft jezelf niet te profileren.
 • coachen
  Coachen tot de kern lukt met hart-breincoherentie
  Een coach kan helpen met bepaalde problemen en je ondersteunen om weer in je kracht te staan. Als coach is het prachtig wanneer dit lukt.
 • leven
  Weer verliefd op het leven
  Misschien herken je het wel: je rent jezelf continu voorbij. Je wilt door: carrière maken, leuke dingen beleven, reizen.
 • burn-out
  Burn-out? Adem in, adem uit
  Bijna iedereen heeft weleens een fase waarin je teveel van jezelf vraagt. Je hebt het druk op je werk, bent erg moe en ervaart stress. Het is een vervelende periode, maar er komt ook wel weer een einde aan.
 • harmonie
  Harmonie in je hart, harmonie in je leven
  Simona Linskens is wetenschapper, yogi, auteur en coach HeartMath en emotionele intelligentie. Een behoorlijke mondvol, want wat houdt haar werk, in eigen woorden, precies in? Simona: ‘In mijn werk richt ik me op persoonlijke groei. Aan die persoonlijke groei werk ik met iemand in individuele sessies, maar soms ook in groepsverband bij de masterclasses die ik organiseer.
 • stress
  Weg stress! Meer energie met HeartMath
  Als werkende moeder ben jij kampioene ‘alle ballen tegelijkertijd in de lucht houden’. Je werkt je een slag in de rondte op je hectische werk, maar bent daarnaast ook chef huishouden, coördinator van de was, professioneel aanmoediger langs het sportveld en privéchauffeur. Moet je daarnaast ook nog ergens de sportschool zien aan te tikken, en je sociale leven onderhouden.
 • somberheid
  Stop somberheid met emotionele intelligentie
  Toen je nog een arme scholier of student was, keek je uit naar het verantwoordelijke volwassenenbestaan. Maar nu het zover is, merk je dat er wel héél veel verantwoordelijkheden op jouw bord liggen. Op je werk voer je grote projecten uit, die binnen korte tijd tot een goed resultaat moeten worden gebracht. En na je werk race je weer naar huis, want daar wachten je kinderen en partner op het avondeten.
 • emotionele-intelligentie
  Emotionele intelligentie is een echte eye-opener
  Rennen, hollen, vooral níét stilstaan én steeds verder gepusht worden. De prestatiemaatschappij waar jij je in bevindt, kan voor de nodige stress zorgen, en daardoor is je innerlijke rust vaak ver te zoeken. Geen tijd meer voor je partner, drukte op het werk, en ga zo maar door.
Toon meer >
Toon minder >