Bedrijfsnaam: SKD Kinderopvang
Adres: Lodewijk van Deysselhof 165,
2624WP Delft
Telefoonnummer: 015-3647895
 • Kinderopvang

Over ons

SKD Kinderopvang biedt kinderopvang, voor-, tussen- en buitenschoolse opvang aan. Verder heeft SKD Kinderopvang een peuterspeelzaal voor kinderen van 0 tot 13 jaar. SKD is een certificeerde 'Groene opvang', en werkt met een gecertificeerd taalprogramma voor jonge kinderen.

Neem contact op via:

Artikelen van SKD Kinderopvang

 • kinderdagverblijf
  Een dag op het kinderdagverblijf
  De dag begint met het openen van de locatie. De eerste pedagogisch medewerkers komen aan op de locatie en beginnen hun werkdag. Er wordt bekeken welke kinderen er die dag komen in de groep. Plannen worden gemaakt voor het bereiden van de warme maaltijd: wie kookt en hoeveel is er nodig vandaag?
 • rouw
  Rouw is voor elk kind anders
  Kinderen zijn enorm puur en gevoelig. Ze voelen als geen ander de sfeer in hun omgeving aan. Wanneer een kind, ongeacht de leeftijd, te maken krijgt met een heftige gebeurtenis, kan dit dan ook enorme invloed hebben.
 • kinderopvang
  Spelen én opvoeden op de kinderopvang
  ‘Onder een dikke laag vuil zit een gelukkig kind!’ Dat zei iemand eens tegen mij toen mijn dochtertje, met een net nieuw wit kort broekje, van een enigszins vochtige zandberg aan het afglijden was. ‘Kijk mam, een glijbaan’, zei ze.
 • kinderopvang
  Dit zijn de veranderingen in de kinderopvang
  Per 1 januari 2019 zijn de kwaliteitseisen voor de dagopvang en de buitenschoolse opvang gewijzigd. Deze eisen vallen onder de wet IKK. De wijzigingen verbeteren de kwaliteit en de toegankelijkheid van de kinderopvang.
 • Ouders
  Als ouders betrokken bij het programma
  In verwachting! Een nieuw avontuur in jullie leven gaat beginnen. Een kind krijgen verandert je leven uiteraard ingrijpend. Daarom moeten er belangrijke beslissingen genomen worden, bijvoorbeeld op het gebied van werk.
 • kinderopvang
  De wereld ontdekken op de kinderopvang
  Je kind heeft net zoals ieder ander kind een zeer rijke wereld: elke dag doet het nieuwe indrukken op. Om zich in zijn eigen tempo te kunnen ontwikkelen, is het belangrijk dat het hiervoor genoeg ruimte, aandacht en gelegenheid krijgt.
 • kinderopvang
  Vrolijke uitstapjes bij de kinderopvang
  De zomer staat weer voor de deur!
 • kinderopvang
  De beste kinderopvang voor mijn kind
  Het moment is daar: je kind gaat naar de kinderopvang.
 • kinderen
  Waar laat jij je kinderen het liefst achter?
  Jouw kinderen: ze zijn je ontzettend dierbaar. Je wilt daarom dat ze naar een goede opvang gaan wanneer je zelf aan het werk bent.
Toon meer >
Toon minder >