Bedrijfsnaam: Slank & Healthy met Cambridge Weight Plan
Adres: Simmerdyk 1,
8601ZP Sneek
Telefoonnummer: 06-81234229
 • Afvallen

Over ons

Bij Slank&Healthy kun je afvallen met het Cambridge Weight Plan. Renee Melissen helpt je om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Neem contact op via:

Artikelen van Slank & Healthy met Cambridge Weight Plan

 • afslanken
  'Alle vertrouwen in afslanken'
  Cora: ‘Twee jaar terug ging voor mij de knop om. Ik liep met mijn gezin op een markt in Turkije en iedereen kon leuke kleren kopen, maar ik niet. Ik paste nergens in.
 • weegschaal
  ‘Ik kon dat getalletje op de weegschaal haast niet geloven’
  Ik had een obsessie met eten en mijn gewicht. Er waren dagen bij dat ik mezelf uithongerde, en dagen dat ik flinke eetbuien had. Maar er was één constante: als ik in de spiegel keek, dan staarde mijn spiegelbeeld mij teleurgesteld aan.
 • afvallen
  'Afvallen na die heerlijke vakantie'
  Saskia (37): ‘Mijn vriend en ik gingen afgelopen zomer drie weken op vakantie naar Kreta. Wat een prachtig eiland is dat toch, en de mensen zijn zó vriendelijk. Om over het eten maar niet te spreken; alles is vers en verrukkelijk klaargemaakt.
 • overgewicht
  'Mijn overgewicht ben ik kwijt, ik zie er een stuk beter uit!
  Sjors: ‘Ik had altijd een normaal postuur en liep meerdere keren per week hard. Twee jaar geleden maakte ik een bedrijfsongeval mee, waarbij ik mijn been op meerdere plaatsen brak.
 • afvallen
  'Op deze manier afvallen, dat ga ik wel volhouden!'
  Annelies (38 jaar): ‘Ik heb een goed voornemen minder! Jarenlang wilde ik afvallen, maar het lukte maar niet. Ik wilde het écht wel maar ja, als niemand erop let dat je ermee bezig bent, dan is er ook niemand die je zegt of je het goed doet of niet.
Toon meer >
Toon minder >